header

מתכון לסלט אבוקדו וצנוניות

כל סלט נחשב לארוחת ביניים מזינה ובריאה אך הטעם המתקתק של הסלט הזה, והשילוב הנפלא בין הרכות של האבוקדו הבריא לצנוניות הפריכות יעניקו לכם לא רק חוויה קולינרית נפלאה, אלא גם ארוחת ביניים שאפשר להכין במהירות, בקלות ועם מעט מאוד מרכיבים. אז בפעם הבאה שאתם חושבים להכין לעצמכם סלט ירקות פשוט ותפל, הניחו את העגבניות והמלפפונים בצד והכינו את הסלט הטעים והמזין הזה.

זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לסלט אבוקדו וצנוניות
רכיבים לסלט אבוקדו:
אבוקדו - ½-1 (מקולף ופרוס לרצועות)
מיץ לימון - 1 כפית (סחוט טרי)
חסה - 4 עלים
צנוניות - ½ כוס (פרוסות לרצועות דקות)
תירס - 2 פלחים (עם הקליפות)
רכיבים לרוטב ויניגרט:
שמן צמחי - ½ כוס
שן שום - כתושה
סוכר לבן - 2 כפיות
מלח - 2 כפיות
אופן הכנת הסלט אבוקדו:
  1. חממו מראש תנור אפייה ל-230° והניחו נייר אפייה על גבי תבנית אפייה.
  2. ערבבו את חתיכות האבוקדו ומיץ הלימון בקערה, כסו והכניסו למקרר להצטננות. preperation
  3. הורידו את שתי הקצוות של פלחי התירס, השאירו את הקליפות והניחו את פלחי התירס בזהירות בתנור.
  4. אפו את פלחי התירס במשך 20 דקות או עד שיתרככו ולאחר מכן הוציאו מהתנור והניחו להם להתקרר בצד.
  5. הסירו את הקליפות וגרדו את הגרעינים לתוך קערת האבוקדו.
אופן הכנת הרוטב ויניגרט:
  1. להכנת רוטב ויניגרט, ערבבו את כל המרכיבים יחד עד שהם יתרככו לתערובת אחידה ואחסנו בצנצנת.
  2. קצצו את עלי החסה והוסיפו לקערת האבוקדו יחד עם הצנונית, ערבבו הכל יחד, העבירו לצלחת הגשה ומזגו מעל רוטב ויניגרט, או כל רוטב אחר לבחירתכם, והגישו.
מקור: כותל ל.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.