header

מתכון לחומוס משעועית שחורה וטחינה

שעועית שחורה היא המקור המומלץ ביותר למוליבידן, מינרל קורט חיוני בגוף האדם, וב-100 גרם שעועית שחורה אפשר למצוא כ-150% מכמות הצריכה היומית המומלצת של מינרל זה. אותה כמות מכילה גם כ-32% מהצריכה היומית של חומצה פולית, שמהווה חומר הכרחי ליצירת תאים ולשימורם בגוף. מרכיב נוסף ובריא במיוחד במתכון זה הוא הטחינה, שעשירה במינרלים כגון זרחן, לציטין, מגנזיום, אשלגן וברזל, ויחד עם השעועית, המתכון הנפלא והמקורי הזה מספק מגוון רחב של חומרים מזינים ומשביעים שיתרמו להמשך התפקוד היומי שלכם.

זמן הכנה: 5 דקות
כמות סועדים: 8
רמת קושי: קל
מתכון לחומוס משעועית שחורה וטחינה
רכיבים לסלט חומוס:
שעועית שחורה - 400 גר' (מבושלת, שטופה ומסוננת. ניתן להשתמש גם מקופסת שימורים)
מלח גס - ¼ כפית
מים - 3 כפות
כמון - ½ כפית (טחון)
פפריקה - ¼ כפית
צ'ילי גרוס - ¼ כפית (טחונה)
אופן הכנת הסלט חומוס:
  1. ערבבו טחינה, מיץ לימון, שעועית שחורה, שמן זית, מלח, מים ושום במעבד מזון. preperation מקור תמונה: Stacy Spensley
  2. הוסיפו חומץ, כמון, פלפלת אדומה וערבבו שוב עד לקבלת מרקם חלק.
  3. העבירו לצלחת הגשה ופזרו מעל מעט בצל, גבינה וכוסברה.
  4. אפשר להגיש את המנה כמטבל לצד צלחת ירקות או לאכול יחד עם פרוסות לחם מקמח מלא.
  5. לקישוט: מעט בצל סגול קצוץ, גבינה לבנה לבחירתכם וכוסברה קצוצה
מקור: כותל ל.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.