הערות כלליות להכנת הלחמים
אתם תמיד יכולים להוסיף לקערת הלישה קצת מים אם אתם מרגישים שהבצק יבש מדי, או קצת קמח אם אתם מרגישים שהבצק דביק מדי. הוסיפו רק כף-שתיים מזה או מזה, המשיכו ללוש וראו אם אתם צריכים להוסיף עוד.
על המתכונים הללו תוכלו לעשות וריאציות שונות ולהשתמש במרכיבים שונים לקבלת צבעים מגוונים. להכנת מחית ירקות, בשלו ירק כלשהו ואז אם אפשר מעכו אותו לפירה חלק או רסקו אותו בבלנדר/מעבד מזון עם מעט מים עד שתתקבל מחית חלקה. את הדבר האחרון אפשר לעשות גם עם עשבי תיבול (במקרה זה הוסיפו כמה כפות מים לפני הריסוק). בשימוש בתבלינים מערבבים כפית תבלין בכף מים לפני שמוסיפים אותו לבצק.
רעיונות למרכיבים לצבעים שונים: