header

מתכון לפלפלים ממולאים בגבינות ופסטה

המתכון הזה הופך את כל החוקים של מתכון הפלפלים הממולאים, זונח את האורז והבשר, ומפתיע עם מילוי עשיר במיוחד של פסטה וגבינות.

זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 6
רמת קושי: קל
מתכון לפלפלים ממולאים בגבינות ופסטה
רכיבים לפלפלים ממולאים:
פסטה - 500 גר' (חלולה וקצרה, מסוג פנה)
פלפלים אדומים - 6 (או ירוקים צהובים לבחירתכם)
חלב - 2 כוסות
חרדל דיז'ון - 1 כפית
פלפל שחור - ½ כפית
מלח - ½ כפית
פירורי לחם - 6 כפיות (מומלץ פירורי פאנקו – פירורי לחם יפניים)
גבינת שמנת - 300 גר'
גבינת צ'דר - 300 גר' (מגוררת)
אופן הכנת הפלפלים ממולאים:
  1. חממו את התנור מראש ל-200 מעלות.
  2. בשלו את הפסטה לפי הוראת ההכנה וסננו אותה מכל נוזלי הבישול לאחר מכן.
  3. בזמן שהפסטה מתבשלת הכינו את הפלפלים. שטפו אותם היטב, חתכו את כיפת הפלפל, היכן שהגבעול, והוציאו את כל הגרעינים מפנים.
  4. בסיר בישול חממו את גבינת השמנת, גבינת הצ'דר והחלב, החרדל, הפפריקה, המלח והפלפל על אש בינונית וערבבו היטב.
  5. הוסיפו אל הסיר את הפסטה, ערבבו למשך כ-5 דקות נוספות והסירו מהאש.
  6. בתבנית רחבה, סדרו את הפלפלים בשורה ומלאו אותם בתערובת הפסטה.
  7. פזרו מעל כל פלפל מעט פירורי פאנקו והכניסו לתנור למשך 20 עד 25 דקות עד שהפלפלים יתרככו. preperation
מקור: גאיה ל.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.