header

מתכון למרגריטה אבטיח חריפה

מרגריטה היא קוקטייל מנוער על בסיס טקילה. מכינים אותו בשייקר או מערבבים בבלנדר. המתכון הבא שלנו הולך מצויין עם טאקוס וסלסלה כי מתיקות האבטיח משתלבת בצורה מדהימה עם חריפות החלפיניו ומתקבל קוקטייל מענג ומעורר שכיף לשתות ביום/ערב חם. למקרה שאין ברשותכם שייקר אפשר לצקת לכוסות ¾ מיץ אבטיח, ½ גרם טקילה, ⅕ לימון ליים, לערבב ולהוסיף קרח. אפשרות נוספת להכניס את הרכיבים לתוך צנצנת עם מכסה שנסגר היטב, ולנער את כל המרכיבים יחד. 

מתכון למרגריטה אבטיח: כוס מרגריטה

כמה טיפים לפני שנלמד איך מכינים מרגריטה אבטיח חריפה:

לימון ליים: מומלץ להשתמש בלימון ליים ולא לימון רגיל. הליים בעל טעם עדין ומעט מתקתק, החלפה בלימון רגיל תשנה את הטעם ותגרום למרגריטה להיות חמוצה - חריפה.

אבטיח: אפשר לסנן את האבטיח כמו במתכון ואפשר לוותר על הסינון ולהשאיר מרקם גס, לבחירתכם.

חלפיניו: אפשר להשמיט את פלפל החלפיניו ולהפוך את המתכון למתקתק, ואפשר אם אתם חובבי חריף להגדיל את הכמות.

טקילה: לא כדאי להחליף את הטקילה באלכוהול אחר, אם אתם מתעקשים מומלץ לעשות זאת עם וודקה.

זמן הכנה: שעה ו10 דקות
כמות יחידות: 4
רמת קושי: קל
מתכון למרגריטה אבטיח חריפה
רכיבים למרגריטה אבטיח חריפה:
אבטיח - ¼ אבטיח (4 כוסות) (חתוך לקוביות)
טקילה - 1 כוס
קרח - חופן
נענע - כמה עלים
אופן הכנת מרגריטה אבטיח חריפה:
  1. חותכים את פלפל החלפיניו לפרוסות ומנקים מהגרעינים.
  2. יוצקים לצנצנת את הטקילה, מוסיפים את פרוסות החלפיניו ומכניסים למקרר לפחות לשעה.
  3. סוחטים את הלימון ליים ומניחים בצד.
  4. חותכים את האבטיח לקוביות, שמים בבלנדר וטוחנים עד לקבלת תערובת חלקה.
  5. מסננים את האבטיח (לא חובה) בעזרת מסננת דקה.
  6. יוצקים לשייקר את מיץ האבטיח, מוסיפים מיץ ליים וקרח, מנערים ומערבבים.
  7. יוצקים לכוסות, מעטרים עם נענע טרייה ופרוסת לימון ליים, ומגישים מיד. preperation
טיפ השף:
ככל שתשאירו את פרוסת החלפיניו בתוך הטקילה כך המשקה יהיה חריף יותר.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.