header

מתכון לאבטיח על מקל

אכילת אבטיח היא דרך מושלמת להתרענן בימי הקיץ החמים, כשהפרי הזה (כשבוחרים באחד טוב) הוא מתוק, מעניק לחות, מלא בנוזלים מרווים וגדוש ברכיבים חיוניים כמו: ויטמין C, A, אשלגן, מגנזיום, נוגדי חמצון...

קל לשנע אותו ממקום למקום, אפשר לאכול אותו בהרבה דרכים יצירתיות ומהנות כמו במתכון הבא, שממנו מתקבל קינוח בריא וטעים שאין סיכוי שיהיה מי שיסרב לו.

כמה טיפים לפני שנלמד איך מכינים אבטיח על מקל:

אבטיח: אם כמות הסועדים קטנה השתמשו בחצי אבטיח. אפשר להמיר את האבטיח במלון ואפשר לשלב גם וגם.

מקלות קרטיב: מומלץ לבחור במקלות עבים וקשיחים שיוכלו לשאת את משקל האבטיח והקליפה ולא ישברו בזמן האכילה.

לשמירת האבטיח קר: אחסנו בתוך ציידנית ופזרו קרחונים או קוביות קרח. 

הצעת הגשה מושחחת: לזלף מעל שוקולד מומס. 

אבטיח על מקל
זמן הכנה: 5 דקות
כמות סועדים: 10
רמת קושי: קל
מתכון לאבטיח על מקל
רכיבים לאבטיח על מקל:
אבטיח - 1 אבטיח עם הקליפה
מקלות ארטיק - לפי הצורך
אופן הכנת אבטיח על מקל:
  1. פורסים בעזרת סכין חדה פלח אבטיח.
  2. חותכים כל פלח למשולשים בעובי של כ-1 סנטימטר עם הקליפה.
  3. באמצע קליפת האבטיח יוצרים חריץ בעזרת סכין.
  4. נועצים בתוך החור את מקל הגלידה.
  5. מסדרים על גבי תבנית או צלחת הגשה, ומכיסים להקפאה לפחות למשך 3 שעות.
  6. מוציאים מהמקרר 10 דקות לפני ההגשה. preperation
טיפ השף:
להעשרת הטעם אפשר לפזר מעל בזיליקום טרי קצוץ או נענע קצוצה.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.