header

מתכון לתערובת קארי ביתית להכנת מגוון מנות נהדרות

להכנת אבקת הקארי יש מספר רב של מתכונים שונים, אך בכולן תמצאו את הכורכום שמספק לתערובת את צבעה המוכר. תוכלו להוסיף או להחסיר תבלינים לפי טעמכם האישי, ולהשתמש בתערובת להכנת כל מנה, החל מפסטה, דרך תבשילי עוף ועד למנות צמחוניות של ירקות מוקפצים ומרקים.

זמן הכנה: 2 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לתערובת קארי ביתית להכנת מגוון מנות נהדרות
רכיבים לאבקת קארי:
כורכום - 3 כפיות
כוסברה - 2 כפיות
כמון - ½1 כפיות
קינמון - 1 כפית
ג'ינג'ר - 1 כפית
הל - ½ כפית
ציפורן - ½ כפית
אגוז מוסקט - ½ כפית
פלפל קאיין - ⅛ כפית
פלפל שחור - ¼ כפית
פלפל לבן - ½ כפית (לא חובה)
גרגרנית יוונית - חילבה - ½ כפית (לא חובה)
אבקת שום - ½ כפית (לא חובה)
אבקת חרדל - ½ כפית (לא חובה)
אופן הכנת האבקת קארי:
  1. ערבבו את כל המרכיבים יחדיו בקערה קטנה.
  2. העבירו את תערובת התבלינים לאריזה אטומה ושמרו אותה במקום קריר ומוצל.
מקור: מני לוי
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.