header

מתכון לנגיסי כרובית ופרמז'ן

יש הרבה מאוד דרכים להכין כרובית - חלק מעדיפים אותה מטוגנת, יש כאלה שאוהבים אותה מאודה או אפילו טרייה... אבל אנחנו מעדיפים להפוך אותה לנשנוש אפוי וממכר! הכירו את המתכון הפשוט והבריא שלנו לנגיסי כרובית ופרמז'ן אפויים בתנור, ללא שמן ועם מעט מאוד מאמץ - בתאבון!

זמן הכנה: 10 דקות
כמות יחידות: 15
רמת קושי: קל
מתכון לנגיסי כרובית ופרמז'ן מקור תמונה: tasty.co
רכיבים למתכון לנגיסי כרובית ופרמז'ן:
כרובית - 1 (גדולה)
פירורי פנקו - ⅓ כוס (20 גרם)
פטרוזיליה - ¼ כוס (8 גרם, קצוצה)
גבינת פרמז'ן - ½ כוס (55 גרם)
שום - 1 שן
מלח - ½ כפית (מחולקת לרבעים)
פלפל שחור - ¼ כפית
ביצה - 1
אופן הכנת המתכון לנגיסי כרובית ופרמז'ן:
  1. חממו מראש תנור ל-200 מעלות.
  2. בעזרת פומפייה גרדו את הכרובית בצורה גסה ולאחר מכן העבירו אותה אל קערה בגודל בינוני.
  3. הוסיפו לקערה עם הכרובית המגורדת ¼ כפית מלח, ערבבו היטב והניחו בצד למשך כ-20 דקות עד שהמלח יצליח להוריד במעט את מפלס הנוזלים.
  4. באמצעות כף גדולה עם חורים העבירו את הכרובית המגורדת אל מגבת מטבח נקייה וסחטו אותה היטב כדי להיפטר מהנוזלים.
  5. העבירו את הכרובית המגורדת לאחר הסחיטה אל קערה יבשה והוסיפו פירורי פנקו, פטרוזיליה, גבינת פרמז'ן, שום, פלפל שחור, ביצה, את ¼ הכפית הנותרת של המלח וערבבו היטב.
  6. הכינו מהתערובת כ-15 נגיסים בגודל שווה והעבירו אותם אל תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  7. אפו את הנגיסים במשך 20-24 דקות, לאחר כמחצית מהמזמן (10-12 דקות) הפכו את הנגיסים.
  8. העבירו את הנגיסים לצלחת הגשה והניחו על השולחן עם מטבלים לטעמכם - בתיאבון!
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.