header

מתכון למילקשייק מנגו ואגוזי קשיו

ריחו המשכר של המנגו הוא תענוג לא קטן בחודשי הקיץ וטעמו של הפרי האהוב הזה בהחלט משתווה אליו, אז למה שלא תפנקו את עצמכם ואת הילדים שלכם במילקשייק כתום, בריא ועשיר שמכיל את כל ערכיו התזונתיים של הפרי הזה ועד שפע של חיזוקים בריאים? כדי לעשות זאת כל שעליכם לעשות הוא לעקוב אחרי הוראות ההכנה הפשוטות שבמתכון הבא. אחרי שתעשו זאת פעם אחת, כנראה שגם אתם כמו רבים אחרים תתאהבו בטעם של המשקה הזה ותבלו איתו את המשך הקיץ שלכם!

זמן הכנה: 5 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון למילקשייק מנגו ואגוזי קשיו מקור תמונה: indianhealthyrecipes.com
רכיבים למתכון למילקשייק מנגו:
מגנו - ½1 - 2 כוסות (מקורר)
חלב - 1-½1 כוסות (קר, ניתן להחליף בחלב שקדים או קוקוס)
דבש - 2 כפות (ניתן להמיר בסוכר או בסירופ מייפל)
אגוזי קשיו - 25 + עוד קצת לקישוט (או שקדים - מושרים במים ומקולפים במידת הצורך)
אופן הכנת המתכון למילקשייק מנגו:
  1. החלו בהכנה לפני מועד השתייה הרצוי והשרו את אגוזי הקשיו במים במשך כ-30 דקות. אם אתם משתמשים בשקדים, השרו אותם במשך 6 שעות וקלפו את הקליפה במידת הצורך.
  2. לאחר ההשריה, הכניסו את הקשיו או את השקדים אל בלנדר יחד עם כל שאר הרכיבים וערבלו עד לקבלת תערובת עם גושים.
  3. בדקו את המרקם הכללי והטעם של המילקשייק, הוסיפו חתיכות מנגו וחלב בהתאם לטעם והמשיכו להפעיל את הבלנדר עד לקבלת מרקם חלק ואחיד.
  4. העבירו את המילקשייק לכוסות הגשה מקוררות, קשטו במעט אגוזים או שקדים מרוסקים ושתו בהנאה!
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.