header

מתכון למילקשייק אננס ואבטיח

האבטיח הוא אחד מהמלכים הבלתי מעורערים של הקיץ הישראלי וטעמו המתוק הוא פינוק שהרבה מאיתנו אוהבים. רבים נוהגים להגיש ולאכול אותו לצד גבינה בולגרית אך זה כמובן לא השילוב היחיד שניתן לעשות עם הפרי הנפלא הזה. המילקשייק הבא למשל משלב את טעמו האהוב של האבטיח עם אננס ויוגורט יווני בריא, שמוסיף מרקם נפלא וטעם מעודן למשקה הזה. הכינו אותו לעצמכם או לאורחים ולבני משפחה בימי קיץ חמים ולא תתחרטו על כך!

זמן הכנה: 5 דקות
כמות סועדים: 2
רמת קושי: קל
מתכון למילקשייק אננס ואבטיח מקור תמונה: loseweightbyeating.com
רכיבים למתכון למילקשייק אבטיח ואננס:
אננס - ½ כוס (קפוא, רצוי טרי ולא משומר)
אבטיח ללא גרעינים - 2 כוסות (חתוך לקוביות)
מי קוקוס - ½ כוס עד כוס (בהתאם למרקם הרצוי)
דבש - להמתקה (לא חובה)
אופן הכנת המתכון למילקשייק אבטיח ואננס:
  1. הכניסו את כל הרכיבים לתוך בלנדר - תחילה הוסיפו רק חצי כוס מי קוקוס - וערבלו עד שחתיכות האננס מפורקות לחלוטין.
  2. טעמו, הוסיפו דבש בהתאם לטעמכם ומי קוקוס אם המילקשייק סמיך מדי.
  3. ערבלו שוב לפרק זמן קצר מאוד, העבירו לכוסות הגשה מקוררות ושתו בהנאה.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.