header

לביבות דג אלג'יראיות

לביבות הדג האלו הן פינוק אמיתי שמגיע אלינו משילוב מנצח בין המטבח האלג'יראי לזה הצרפתי. מכינים אותן מדג קוד בפירורי לחם, מטגנים אותן בשמן ובחמאה, ומתענגים מכל ביס וביס מן המנה המושלמת הזו.

 

זמן הכנה: 20 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
לביבות דג אלג'יראיות מקור תמונה: Love French Food
רכיבים ללביבות דג אלג'יראיות:
בצל - 175 גרם (קצוץ)
מלח - קורט לתיבול
פירוי לחם - 100 גרם
חלב - 150 מ"ל
דג בקלה - 675 גרם
פלפל שחור - קורט לתיבול
קינמון - ¼ כפית
ציפורן - ¼ כפית
קמח - קורט לקימוח
חמאה - לטיגון
שמן זית - לטיגון
אופן הכנת הלביבות דג אלג'יראיות:
  1. הכניסו לקערה את הבצל והמלח והשרו אותם יחדיו למשך 30 דקות.
  2. השרו את פירורי הלחם בחלב למשך 10 דקות, ואז סחטו את הפירורים כדי שלהוציא מהם את רוב החלב.
  3. טרפו את הביצים והוסיפו אותן לתערובת פירורי הלחם.
  4. קצצו את הדגים והבצל דק-דק יחדיו (ניתן להשתמש במעבד מזון לשם כך).
  5. תבלו את תערובת הדג והבצל עם קינמון, ציפורן ופלפל שחור.
  6. הכניסו את התערובת למקרר למשך חצי שעה.
  7. צרו קציצות מן התערובת וקמחו אותן מעט.
  8. טגנו את הלביבות קלות בשמן ובחמאה עד שהן מזהיבות-משחימות.
  9. הגישו לצד מטבל עגבניות או סלט ירוק קצוץ.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
תכנים קשורים: חלבי , לביבות , מטוגן , דג , מאכל עדות
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.