header

מתכון לאגרול בקערה - מתכון פשוט עם טעם מדהים!

בתקופה שהייתי ילד קטן לא היה דבר שסימל עבורי אוכל אסייתי יותר מאגרולים. עד היום זו מנה פשוטה אך אהובה מאוד בעיניי ובעיני רבים, לכן זה תענוג לגלות שאפשר ליהנות מהטעם שלה גם בזכות מתכון קל מאוד ללא טיגון עמוק. קערות אגרול הן למעשה תבשילי בקר או עוף לפי העדפתכם, שניתן לאכול אותם כפי שהם או בתוך מעטפת של עלי חסה. כך או כך אפשר ליהנות מהטעם של מילוי אגרול עשיר עם הרבה פחות טיגון ופחמימות. שיהיה בתיאבון!

זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לאגרול בקערה - מתכון פשוט עם טעם מדהים! מקור תמונה: delish.com
רכיבים למתכון לקערת אגרול:
שן שום - 1 (כתושה)
ג'ינג'ר - כף (מגורר)
בקר טחון - 450 גרם (ניתן להמיר בעוף טחון)
בצל - ½ (חתוך דק)
כרוב ירוק - ¼ (חתוך דק)
רוטב סויה - ¼ כוס
בצל ירוק - 1-2 (קצוץ)
זרעי שומשום - כף (קלויים קלות)
אופן הכנת המתכון לקערת אגרול:
  1. חממו את השמן הצמחי בתוך מחבת גדולה על אש בינונית. הוסיפו את השום והג'ינג'ר, ערבבו ובשלו למשך כדקה.
  2. הוסיפו את הבקר או העוף למחבת, ערבבו, פרקו ובשלו אותו עד שכל החתיכות מבושלות כראוי ומקבלות קצת צבע תוך כדי ערבוב נוסף מפעם לפעם.
  3. הזיזו את כל הבשר לצד אחד של המחבת והוסיפו לחלק החשוף של המחבת את שמן השומשום. לאחר שהוא יתחמם קלות, הוסיפו לתוכו את הגזר, הבצל והכרוב, וערבבו את הירקות עם הבשר.
  4. הוסיפו לתערובת סויה וסרירצ'ה, ערבבו והמשיכו לבשל תוך כדי ערבוב מפעם לפעם למשך 5-8 דקות או עד שהכרוב מתרכך.
  5. כבו את האש, המתינו שהתערובת תתקרר קלות, טעמו והוסיפו מלח במידת הצורך.
  6. חלקו את התערובת בין 4 קערות הגשה, קשטו כל אחת בבצל ירוק וזרעי שומשום באופן אחיד והגישו לשולחן.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.