header

פאי מרגריטה קפוא

את הפאי הזה כדאי לכם לשמור כקינוח לאירועים מיוחדים – כמו ארוחת ערב עם חברים או אפילו לאיזו מסיבה שאתם מארגנים, כי לא רק שהוא מרענן במיוחד – גם יש בו טוויסט אלכוהולי שירים את כולם לעננים, עם שילוב נהדר של טקילה וליקר תפוזים במלית. הפאי הצונן הזה כמעט ולא דורש אפייה, ובמקום זאת יוצא מוצלח במיוחד לאחר הקפאה טובה. 

 

זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 8
רמת קושי: קל
פאי מרגריטה קפוא מקור תמונה: allrecipes
רכיבים לקלתית לפאי מרגריטה קפוא:
בייגלה - 1 כוס (מרוסק)
סוכר - 1 כוס
מרגרינה - ⅓ כוס (מומסת)
רכיבים למלית לפאי מרגריטה קפוא:
חלב מרוכז כחוש ממותק - 1 פחית (400 גרם)
תרכיז לימונים - ⅓ כוס (מופשר אחרי הקפאה)
טקילה - 2 כפות
צבע מאכל ירוק - 3 טיפות (אפשרי)
ליים - 1 (פרוס)
אופן הכנת הקלתית לפאי מרגריטה קפוא:
  1. חממו מראש תנור על 190 מעלות.
  2. ערבבו יחד את הסוכר ואת שברי הבייגלה בקערה. שפכו פנימה את המרגרינה המומסת וערבבו ולושו היטב ליצירת תערובת.
  3. העבירו את התערובת לתבנית פאי עגולה בקוטר 22 ס"מ, ולחצו אותה על גבי תחתית התבנית והדפנות כדי לייצר קלתית יציבה ושווה.
  4. אפו את הקלתית עד שהשוליים משחימים קלות, כ-5 דקות. הוציאו את תבנית הפאי מהתנור וקררו על גבי תבנית רשת.
אופן הכנת המלית לפאי מרגריטה קפוא:
  1. בקערה גדולה ערבבו ביחד את החלב המרוכז, תרכיז הלימון, הטקילה, ליקר התפוזים ואת טיפות צבע המאכל הירוק (אם החלטתם להשתמש בו).
  2. בקערת זכוכית או מתכת, הקציפו את השמנת המתוקה עד לקבלת קצפת רכה ואוורירית.
  3. קפלו את הקצפת לתוך תערובת החלב המרוכז, והעבירו את המלית לתוך הקלתית הצוננת.
  4. כסו את תבנית הפאי בניילון נצמד והעבירו אותה להקפאה עד שהפאי מתייצב, כ-4 שעות.
  5. הוציאו מן המקפיא לפני ההגשה ותנו לעוגה להפשיר בחוץ כ-10 דקות. פרסו, קשטו מלמעלה עם פלחי הליים והגישו. בתיאבון!
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
תכנים קשורים: ליים , עוגה , מתוק , אלכוהול , פאי , מרגריטה
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.