header

מאפינס עוגת גבינה בטעם צ'אי הודי

בישראל אנחנו מכירים את המשקה ההודי האהוב ביור בשם "צ'אי", ובמולדתו הוא אף פופולרי יותר מקפה או תה רגיל. בצ'אי מסתתרים שלל תבלינים, כשהנפוצים ביותר הם הג'ינג'ר וההל, ובגרסאות אחרות אפשר למצוא גם קינמון ואגוז מוסקט. בעזרת כל אלה תוכלו להכין לעצמכם מאפינס עוגת גבינה פשוטים עם טעם משגע שיגרום לכם להתמוגג מעונג!

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 16
רמת קושי: קל
רכיבים למאפינס:
קמח - 215 גרם
קינמון - 2 כפיות
ג'ינג'ר טחון - ½ כפית
הל טחון - ½ כפית
מלח - ½ כפית
רסק תפוחים - 520 גרם
סוכר חום - 275 גרם
תמצית וניל - 1 כפית
שמן צמחי - ½ כוס
רכיבים למילוי:
גבינת שמנת - 225 גרם (בטמפרטורת החדר)
סוכר - 50 גרם
תמצית וניל - 1 כפית
תרסיס שמן - לשימון התבנית
אופן הכנת המאפינס:
  1. חממו את התנור מראש ל-190 מעלות.
  2. טרפו בקערה גדולה את הקמח, הקינמון, הג'ינג'ר, ההל, אגוז המוסקט, אבקת הסודה לשתייה והמלח.
  3. בקערה נפרדת, ערבבו יחדיו את רסק התפוחים, הסוכר החום, הביצים, תמצית הווניל והשמן הצמחי.
  4. הוסיפו את המרכיבים היבשים בהדרגה למרכיבים הרטובים, וערבבו את הכל יחדיו עד שמתקבלת תערובת חלקה וסמיכה.
אופן הכנת המילוי:
  1. טרפו בקערה בינונית את גבינת השמנת, הסוכר ותמצית הווניל עד שמתקבלת תערובת חלקה ואוורירית.
  2. שמנו תבנית מאפינס עם תרסיס השמן.
  3. העבירו לכל שקע בתבנית כרבע כוס (30 גרם) מתערובת המאפינס, והוסיפו מעל כפית של המילוי. השתמשו בשני קיסמי שיניים כדי לערבב מעט את המילוי מעל לתערובת המאפינס.
  4. הכניסו לתנור לאפייה למשך 18 דקות, עד שהמאפינס מתרוממים ומשחימים בקצותיהם.
  5. תנו למאפינס להתקרר למשך 5 דקות לפני ההגשה.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.