header

מתכון מיוחד למנת ביצי דייגים

אם אתם אוהבים סרדינים, אתם כנראה ממש תתלהבו מהמנה הבאה! למתכון הזה קוראים "ביצי דייגים", ואתם ממש לא צריכים לצאת למסע דיג בשביל להכין אותו. הוא מכיל כמה וכמה מרכיבים נפלאים, והוא דרך נהדרת ליהנות מוויטמין D, כאשר 100 גרם של סרדינים מכילים 193 יב"ל ממנו, וכמות זהה של ביצים כוללת 87 יב"ל. אז למה אתם מחכים, צאו לדרך!

זמן הכנה: 25 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון מיוחד למנת ביצי דייגים מקור תמונה: thesophisticatedcaveman
רכיבים למתכון לביצי דייגים:
סרדינים - 2 קופסאות שימורים (בשמן)
בצל סגול - ¾ כוס (קצוץ)
עגבנייה - 1 (מסוג תמר, חתוכה לקוביות)
פטרוזיליה - ¼ כוס (קצוצה)
שיני שום - 3 (כתושות)
זיתי קלמטה - 2 כפות (קצוצים)
פלפל שחור - ½ כפית
חרדל - לקישוט (ניתן להחליף ברוטב חריף לבחירתכם, לא חובה)
אופן הכנת המתכון לביצי דייגים:
  1. הכניסו מחבת ברזל יצוק קטן לתנור קר, וחממו את התנור ל-175 מעלות.
  2. סננו את הסרדינים, הכניסו אותם לקערה ומעכו אותם בעזרת מזלג.
  3. הוסיפו לקערה את כל המרכיבים מלבד הביצים, וערבבו היטב. preperation מקור תמונה: thesophisticatedcaveman
  4. הוציאו את המחבת מהתנור והכניסו לתוכה את התערובת שהכנתם, בשכבה מאוזנת. החזירו את המחבת לתנור ואפו למשך 10 דקות. preperation מקור תמונה: thesophisticatedcaveman
  5. לאחר מכן, הוציאו את המחבת ושברו מעליה בזהירות את הביצים ב-4 מקומות שונים.
  6. החזירו את המחבת לתנור, ואפו עד שהחלבון של הביצים מתבשל, 8-10 דקות.
  7. הוציאו את המחבת מהתנור, ותנו לה להתקרר במשך כ-5 דקות.
  8. קשטו את המנה עם חרדל או רוטב חריף אחר לבחירתכם, והגישו לשולחן.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.