header

סלט פתיתים, אבוקדו, מנגו ומלפפון ברוטב צ'ילי-מנטה

אם אתם רוצים לשדרג קצת את מנת הפתיתים הקבועה שאתם מגישים לארוחת הצהריים, להוסיף לה טעם מיוחד ולמעשה להפוך אותה לסלט מרענן שיכול לפתוח כל ארוחה או להוות תוספת קרירה – כדאי לכם לנסות את המתכון הנהדר הזה, שבו הפתיתים משתלבים יחד עם מנגו, מלפפון ואבוקדו לכדי מנה מנצחת.

 

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
סלט פתיתים, אבוקדו, מנגו ומלפפון ברוטב צ'ילי-מנטה מקור תמונה: foodes.com
רכיבים לסלט פתיתים, אבוקדו, מנגו ומלפפון:
פתיתים - ½1 כוסות
אבוקדו - 1 (בשל)
מנגו - 1 (בשל)
רכיבים לרוטב צ'ילי-מנטה:
שמן זית - 3 כפות
מיץ לימון - 3 כפות
עלי מנטה - ¼ כוס (קצוצים דק)
דבש - 2 כפיות
מלח - ½1 כפיות
אופן הכנת הסלט פתיתים, אבוקדו, מנגו ומלפפון:
  1. בשלו את הפתיתים בסיר עם שפע מים רותחים עד שהם נעשים אל-דנטה, כ-10-12 דקות.
  2. העבירו את הפתיתים למסננת, שטפו במים קרים עד שהם מצטננים והניחו לייבוש כ-10 דקות.
  3. קלפו את האבוקדו, המלפפון והמנגו וחתכו אותם לחתיכות גסות ושוות בגודלן.
אופן הכנת הרוטב צ'ילי-מנטה:
  1. ערבבו היטב את כל רכיבי הרוטב ביחד בקערה.
  2. בקערה נפרדת, ערבבו את הפתיתים, האבוקדו, המלפפון והמנגו החתוכים. הוסיפו את הרוטב מהקערה השנייה, וערבבו כך שיכסה באופן שווה את כל הרכיבים.
  3. טעמו, הוסיפו עוד מלח לפי הצורך והגישו. בתיאבון!
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.