header

מתכון לסופלה שוקולד וגבינת שמנת קל להכנה

החברים שלכם הודיעו שהם באים עוד שעה, ואין לכם קינוח טעים להגיש להם? מחפשים עוגה ממש טעימה וקלה להכנה? מצאנו עבורכם את המתכון המושלם שכולל רק 5 מרכיבים, דורש עבודה של 10 דקות ואז קדימה לתנור. הכירו את סופלה השוקולד וגבינת השמנת המעולה ונטול הגלוטן הזה, שיגרום לכם ולאורחים שלכם ללקק את האצבעות!

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 6
רמת קושי: קל
מתכון לסופלה שוקולד וגבינת שמנת קל להכנה מקור תמונה: closetcooking
רכיבים למתכון לסופלה משוקולד וגבינת שמנת:
שוקולד מריר - 200 גרם (שבור לחתיכות קטנות)
גבינת שמנת - 230 גרם (בטמפרטורת החדר)
סוכר - ½ כוס (לעוגה מתוקה יותר, אפשר גם ¾-1 כוס)
ביצים - 6 (מחולקות)
חמאה - מעט (לשימון)
אופן הכנת המתכון לסופלה משוקולד וגבינת שמנת:
  1. חממו תנור מראש ל-180 מעלות.
  2. המסו את השוקולד עם גבינת השמנת בסיר קטן על להבה גדולה, או לחלופין במיקרוגל בקערה מתאימה.
  3. הוסיפו את הסוכר לשיר או לקערה, ערבבו ותנו לתערובת להתקרר למשך כמה דקות.
  4. שפכו לתערובת הקרה את חלמוני הביצים, וערבבו אותה.
  5. ערבבו את חלבוני הביצים בכלי נפרד עד לקבלת תערובת קשיחה – ניתן להיעזר במערבל מזון.
  6. הוסיפו את חלבוני הביצים לתערובת השוקולד והשמנת, ⅓ מכמות החלבונים בכל פעם, וערבבו בתנועת קיפול.
  7. שמנו תבנית עגולה בקוטר 20 ס"מ עם חמאה, והניחו על תחתית התבנית המשומנת נייר אלומיניום.
  8. שפכו את התערובת באופן שווה על נייר האלומיניום, ושימו את התבנית בתוך סיר גדול עם מעט מים חמים. הכניסו את הכל לתנור למשך 30 דקות.
  9. בסיום הזמן כבו את התנור, והניחו לעוגה לנוח בתוכו למשך 15 דקות נוספות.
  10. הוציאו את התבנית לקירור בטמפרטורת החדר, והגישו לשולחן עם חיוך.
טיפ השף:
טיפ: לשדרוג העוגה, ניתן לפזר מעט אבקת סוכר מעל.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.