יש שיגידו שזוהי שקשוקה טורקית, ואילו אחרים יקראו לזה אומלט טורקי. לא משנה איך תתייגו את המתכון הזה, מדובר במנה מנצחת שתתאהבו בה, ואשר יכולה לשמש אתכם כארוחת בוקר, צהריים או ערב.
מקור תמונה:
eggs.ca
אופן הכנת המנמן:
-
חממו שמן זית על מחבת גדולה והוסיפו את הבצלים והפלפלים. טגנו עד שהם מתרככים.
-
הוסיפו את העגבניות והסוכר, ערבבו היטב וטגנו עד שהנוזלים מופחתים. תבלו במלח ופלפל לפי הטעם.
-
בעזרת כף עץ צרו 4 כיסים בתערובת ושברו לתוכם את הביצים.
-
כסו את המחבת וטגנו את הביצים על אש נמוכה עד שהן מוכנות.
-
ערבבו היטב את היוגורט עם השום, זרו פטרוזיליה על המנה שהכנתם והגישו ישירות מהמחבת לצד היוגורט.
מקור: רעיה שולמן