header

מתכון למנמן – שקשוקה טורקית

יש שיגידו שזוהי שקשוקה טורקית, ואילו אחרים יקראו לזה אומלט טורקי. לא משנה איך תתייגו את המתכון הזה, מדובר במנה מנצחת שתתאהבו בה, ואשר יכולה לשמש אתכם כארוחת בוקר, צהריים או ערב. 

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון למנמן – שקשוקה טורקית מקור תמונה: eggs.ca
רכיבים למנמן:
שמן זית - 2 כפות
בצל - 2 (חתוכים)
פלפל אדום או ירוק - 1 (ללא זרעים, חתוך)
סוכר דקדק - 1-2 כפיות
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
יוגורט - 6 כפות
שיני שום - 2 (כתושות)
פטרוזיליה - חופן (קצוצה)
אופן הכנת המנמן:
  1. חממו שמן זית על מחבת גדולה והוסיפו את הבצלים והפלפלים. טגנו עד שהם מתרככים.
  2. הוסיפו את העגבניות והסוכר, ערבבו היטב וטגנו עד שהנוזלים מופחתים. תבלו במלח ופלפל לפי הטעם.
  3. בעזרת כף עץ צרו 4 כיסים בתערובת ושברו לתוכם את הביצים.
  4. כסו את המחבת וטגנו את הביצים על אש נמוכה עד שהן מוכנות.
  5. ערבבו היטב את היוגורט עם השום, זרו פטרוזיליה על המנה שהכנתם והגישו ישירות מהמחבת לצד היוגורט.
מקור: רעיה שולמן
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
תכנים קשורים: חלבי , ביצה , פלפל , שקשוקה , טורקיה , טיגון
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.