header

מתכון נפלא לרצועות עוף עם כרוב

מחפשים מנת עוף מרעננת, שמכילה שני ירקות בריאים במיוחד ובעלת טעם נפלא? אתם מוזמנים לנסות את המתכון הקליל הבא, שכולל רצועות חזה עוף, כרוב, פלפל אדום, כמה תבלינים ורוטב אחד נפוץ ואהוב במיוחד. אנו בטוחים שהמנה הקלילה והפשוטה הזו תהפוך לכוכבת של כל ארוחה בזכות הטעמים הטמונים בה!

זמן הכנה: 20 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון נפלא לרצועות עוף עם כרוב מקור תמונה: yummly
רכיבים למתכון לרצועות עוף עם כרוב:
חזה עוף - 3 חצאים (נקיים וחתוכים לרצועות)
שמן - לפי הצורך (לטיגון)
כרוב - 3 כוסות (מגורד)
פלפל אדום - ½ כוס (חתוך לקוביות)
קורנפלור - 1 כף
מים - ½ כוס
רוטב סויה - לפי הטעם
ג'ינג'ר טחון - 1 כפית
אבקת שום - 1 כפית
אופן הכנת המתכון לרצועות עוף עם כרוב:
  1. חממו שמן במחבת על גבי להבה גבוהה-בינונית.
  2. טגנו את רצועות חזה העוף על גבי המחבת, עד שיהיו מוכנות.
  3. הוסיפו למחבת את הכרוב והפלפל האדום, ותנו למרכיבים להתבשל יחדיו למשך כ-2 דקות.
  4. לאחר מכן, הוסיפו למחבת את הקורנפלור, התבלינים, המים ורוטב הסויה, וערבבו. הניחו למרכיבים להתבשל יחדיו למשך כדקה, עד שהרוטב יהפוך למעט סמיך.
  5. חלקו את המנה לצלחות, והגישו לשולחן.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.