header

מתכון לסלט חצילים במיונז מהבלוג "חברות מבשלות"

לפי "חברות מבשלות", המתכון הזה הוא דיאטטי ועל כן אין חשש מקלוריות מיותרות, ושלא נדבר על החומרים המשמרים שיש בסלטים הקנויים.

זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 3
רמת קושי: קל
מתכון לסלט חצילים במיונז מהבלוג "חברות מבשלות" מקור תמונה: womenfriends
רכיבים לסלט חציל בטחינה:
מיונז - 2 כפות (או מיונז לייט)
מיץ לימון - מ- ½ לימון
שן שום - 1 (כתושה)
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
אופן הכנת הסלט חציל בטחינה:
  1. צולים את החציל עם קליפתו על להבה פתוחה או במחבת פסים, עד שהחציל צלוי ורך מכל צדיו. preperation מקור תמונה: womenfriends
  2. כשהחציל מתקרר, מקלפים ומסירים את העוקץ, מניחים על קרש חיתוך וקוצצים אותו בסכין חדה. preperation מקור תמונה: womenfriends
  3. מניחים בקערה, מוסיפים את המיונז, מיץ הלימון, השום הכתוש והתבלינים ומערבבים.
מקור: "חברות מבשלות"
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.