header

מתכון ללחם עם סלמון מעושן ועשבי תיבול בסגנון צרפתי

לחם וסלמון מעושן הם שילוב מנצח ללא כל ספק, החיבור בין השניים יוצר מאכל אהוב בקרב אנשים רבים ונחשב לאחד מהמתאבנים המבוקשים באירועים רבים. המתכון שלפניכם הוא הברקה גאונית - לחם עם סלמון מעושן ועשבי תיבול כך שנוצר שילוב של שלושת המוצרים הללו למנה אחת וכל שנותר לכם הוא לפרוס את הלחם ולמרוח עליו מעט גבינת שמנת ולאכול בהנאה.
זמן הכנה: 15 דקות
רמת קושי: קל
מתכון ללחם עם סלמון מעושן ועשבי תיבול בסגנון צרפתי מקור תמונה: marciatack
רכיבים ללחם סלמון מעושן:
סלמון מעושן - 4 פרוסות
קמח - 1 כוס + 1 כף (כ-150 גרם)
ביצים - 3-4 (לפי הצורך)
אבקת אפייה - 1 שקית (10 גרם)
חלב - 1 כוס + 2 כפות
שמן זית - 2 כפות (מחולקות)
עירית - ½ חבילה (קצוצה או כל עשב תיבול אחר לבחירתכם)
גבינת עיזים - כ-½ כוס (כ-100 גרם)
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
אופן הכנת הלחם סלמון מעושן:
  1. חממו תנור לחום של 200 מעלות ושמנו תבנית אינגליש קייק עם כף שמן.
  2. כעת הכניסו קמח, 3 ביצים, אבקת אפייה, חלב וכף שמן זית אל קערת המיקסר, הפעילו את המיקסר עם וו הגיטרה עד ליצירת תערובת אחידה ולא נוזלית מדי (אם התערובת יבשה מדי הוסיפו את הביצה הנוספת, אם היא רטובה מדי הוסיפו מעט קמח).
  3. לאחר שהתערובת מעורבבת היטב ללא גושים, הוסיפו פנימה גבינת עיזים מפוררת, רצועות סלמון מעושן, מלח, פלפל ועשבי תיבול. הפעילו על מהירות בינונית ואפשרו לרכיבים שהוספתם להיטמע בתערובת.
  4. צקו את התערובת אל תוך תבנית האינגליש קייק והכניסו לאפייה של כ-40 דקות או עד שמזהיב וקיסם המוחדר למרכז הלחם יוצא מעט לחלוחי ולא דביק.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.