header

מתכון לתבשיל קדירת בקר עם דלעת ויין אדום

מלבד היותו אוכל מחמם, מפנק ומנחם, תבשיל הקדירה הנהדר הבא הוא הזדמנות נפלאה ליהנות גם ממגוון יתרונותיה הבריאותיים השונים של הדלעת. הדלעת מהווה מקור נהדר לוויטמין A, וויטמין C ועשירה בסיבים תזונתיים שונים, ובשילוב בשר הבקר תקבלו מנה מלאה בטעמים מיוחדים שיגרמו לאורחים שלכם לדרוש ממנה עוד ועוד.
זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 3
רמת קושי: קל
מתכון לתבשיל קדירת בקר עם דלעת ויין אדום מקור תמונה: ricardocuisine
רכיבים לתבשיל בשר:
בצלים - 2 (קלופים וקצוצים דק)
שמן זית - 2 כפות
בשר בקר - 1 ק"ג (צ=מותאם לבישול קדירה, חתוך לקוביות)
שיני שום - 2 (כתושות)
אורגנו - 2 כפיות
טימין - 2 כפיות
ציר עוף - 4 כוסות (מתכון לציר עוף , או 4 כוסות מים מעורבבות עם 3 כפיות אבקת מרק עוף)
יין אדום - 1 כוס
רסק עגבניות - 2 כפות
סלרי - 3 גבעולים (חתוכים לקוביות)
תפוחי אדמה - 3 (קלופים וחתוכים לקוביות)
דלעת - 500 גרם (קלופה וחתוכה לקוביות)
גזרים - 5 (קלופים וחתוכים לקוביות)
מלח - 1 כפית
פלפל שחור - 1 כפית
אופן הכנת התבשיל בשר:
  1. חממו את השמן בסיר גדול על אש בינונית ובשלו את הבצל עד שיזהיב מעט. לאחר מכן, הוסיפו את בשר הקדירה ותבלו את התערובת במלח ובפלפל.
  2. הוסיפו אל הסיר את היין האדום, השום, האורגנו, הטימין, עלה הדפנה, ציר מרק העוף ורסק העגבניות ובשלו את התערובת במשך כשעתיים.
  3. עם תום הבישול הראשוני, הוסיפו את הדלעת, הגזר, הסלרי ותפוחי האדמה ובשלו כ-45 דקות נוספות או עד שהירקות יתרככו לחלוטין.
  4. העבירו לצלחות והגישו חם.
טיפ השף:
את המנה ניתן לאכול כפי שהיא או להגיש יחד עם אורז. בתיאבון!
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.