header

מתכון לפשטידת בשר ומקרוני

המתכון הבא הוא פשוט וקל להכנה, והכיף הגדול ביותר שבו נובע מהעובדה שניתן להשתמש בשאריות הפסטה שהכנתם יום קודם, כל מה שצריך לעשות זה לערבב הכל יחד עם שאר מרכיבי המנה ולהכניס לתנור. התוצאה בסוף האפייה של הפשטידה הזו תהיה הפתעה טעימה ומפנקת שילדיכם פשוט לא יפסיקו לדבר עליה במשך כל ביום ויחכו לפעם הבאה שתכינו אותה שוב.
זמן הכנה: 15 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לפשטידת בשר ומקרוני מקור תמונה: yahoo
רכיבים לפשטידת מקרוני:
פסטה - 1 חבילה (מבושלת ומסוננת לפי ההוראות שעל השקית - כל צורה שאתם אוהבים)
בשר בקר - 450 גרם (טחון)
מלח - ½ כפית
פלפל שחור - ¼ כפית
ביצים - 6 (טרופות)
שמן זית - ¼ כוס
פטרוזיליה - ½ צרור (קצוצה)
בצל - 1 (קטן קצוץ דק)
שיני שום - 2 (כתושות)
אופן הכנת הפשטידת מקרוני:
  1. הניחו סיר גדול מעל להבה גבוהה, וצקו כ-2-3 כפות שמן זית. לאחר שהשמן התחמם הכניסו את הבצל הקצוץ וטגנו במשך 5-7 דקות או עד שהוא נעשה שקוף ומעט זהוב.
  2. הוסיפו את השום הכתוש וערבבו היטב במשך דקה אחת, לאחר מכן הכניסו את הבשר הטחון ובשלו עד שהוא מקבל גוון אפרפר.
  3. כעת הוסיפו פטרוזיליה, מלח ופלפל וערבבו היטב. בשלו כ-2-3 דקות וכבו את האש.
  4. בקערה גדולה ערבבו את הפסטה המבושלת עם שאר שמן הזית שנותר והבשר המבושל, והחלו להוסיף את הביצים בהדרגה תוך ערבוב מתמיד.
  5. חממו תנור לטמפרטורה של 180 מעלות, ושמנו תבנית מלבנית בגודל 30X25 ס"מ במעט בשמן זית.
  6. צקו את תערובת הפסטה והבשר לתבנית והכניסו לתנור לאפייה של 35-45 דקות או עד להתמצקות כל התערובת והשחמתה בחלק העליון.
  7. הוציאו מהתנור, צננו והכניסו למקרר לאחר חיתוך במידת הצורך והרצון. לפני הגשה, יש לחמם במיקרוגל מספר דקות וליהנות.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.