header

מתכון לאורז עם בשר טחון בסגנון לבנוני

כשסבתא שלי הייתה עומדת במטבח ומכינה אורז עם בשר טחון תמיד תהיתי איך היא מצליחה להכין מנה כה טעימה בפרק זמן קצר כל כך. היום כשגדלתי וירשתי את המתכונים שלה, אני יכול להעיד שהמשפט של סבתא "מינימום מאמץ - מקסימום טעם", נכון בהחלט והוא משמש לי כמעין קו מנחה בכל מה שקשור לעבודתי במטבח. היום אני חושף את המתכון לאורז עם בשר בסגנון לבנוני שסבתא שלי כל כך אהבה להכין ואני כל כך אהבתי לאכול, כדי שגם אתם תוכלו להכין מנה משביעה, טעימה ומיוחדת בקלות ובמהירות.

זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 6
רמת קושי: קל
מתכון לאורז עם בשר טחון בסגנון לבנוני מקור תמונה: themediterraneandish
רכיבים לאורז עם בשר טחון:
בשר טחון - 1 ק"ג
אורז - 2 כוסות (מומלץ להשתמש באורז בסמטי)
שמן קנולה - 2 כפות
בצל סגול - 1 (גדול, קצוץ)
רסק עגבניות - 100 גרם
סילאן - 1 כף
מלח - 1 כפית
פלפל שחור - 1 כפית
פלפל אנגלי - 1 כפית (טחון)
אבקת מרק - 1 כף
מים - 4 כוסות (רותחים)
כוסברה טרייה - ½ צרור (קצוץ)
פטרוזיליה - ½ צרור (קצוץ)
אופן הכנת אורז עם בשר טחון:
  1. בסיר גדול ורחב, טגנו את הבצל בשמן על אש גבוהה עד שהוא נהיה שקוף.
  2. הוסיפו את הבשר הטחון ובעזרת כף עץ פוררו אותו לחתיכות קטנות.
  3. המתינו שהבשר יאפיר, או כ-8 דקות, הוסיפו את 2 כוסות האורז וערבבו היטב. preperation מקור תמונה: themediterraneandish
  4. הוסיפו סילאן, מלח, פלפל שחור, פלפל אנגלי, רסק עגבניות ואבקת מרק וערבבו את תכולת הסיר היטב.
  5. כעת הוסיפו את 4 כוסות המים הרותחים, ערבבו וחכו לרתיחה.
  6. כאשר תכולת הסיר רותחת, העבירו אותו ללהבה הכי קטנה בכיריים שלכם על העוצמה הנמוכה ביותר וכסו אותו.
  7. המתינו כ-20 דקות, או עד שהמים מתאדים לחלוטין, כבו את האש והורידו את הסיר מהכיריים.
  8. הוסיפו את הפטרוזיליה והכוסברה הקצוצות והגישו את המנה לשולחן כשהיא חמה. preperation
טיפ השף:
אפשר להוסיף למנה גם חופן בוטנים, חופן צימוקים וחופן שקדים, את כולם או חלק מהם, לפי טעמכם האישי.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.