header

מתכון לחזה עוף מקורמל

המתכון הבא לחזה עוף מתקתק יהיה אהוב במיוחד על ילדים, והוא יספק להם חלבונים נחוצים וחיוניים לגדילה. תוך מספר דקות ילדיכם וכל המשפחה יוכלו ליהנות ממנה שדורשת מעט השקעה, אך אינה נופלת בטעמה ממנות מורכבות יותר.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לחזה עוף מקורמל
רכיבים לחטיפי עוף:
שמן זית - 1 כף
חזה עוף - 450 גרם (ללא עור ועצמות)
דבש - ½ כוס
אבקת מרק עוף - 1 כפית
מים - 4 כפות
חומץ אורז - 3 כפות
שן שום - 1 (כתושה)
ג'ינג'ר - 1 כפית (טרי מגורד דק)
בצל - 1 (קטן, פרוס דק)
פלפל שחור - עד 1 כפית (על פי טעמכם)
צ'ילי - 1 כפית (לא חובה)
שומשום - 1 כפית (לעיטור)
בצל ירוק - 1 (קצוץ, לעיטור)
אופן הכנת החטיפי עוף:
  1. בקערה קטנה ערבבו יחד דבש, אבקת מרק עוף, מים, חומץ אורז, שום, ג'ינג'ר ופלפל צ'ילי, עד שהדבש יימס.
  2. חממו את שמן הזית במחבת גדולה ועמוקה על אש בינונית. הוסיפו למחבת את רצועות הבצל עד שהוא מתרכך, כ-4-5 דקות.
  3. הוסיפו למחבת את חתיכות העוף והרוטב, בשלו על אש גבוהה עד שהרוטב מתעבה ומקבל מרקם של קרמל, כ-10 דקות.
  4. הניחו על צלחת גדולה את תכולת המחבת, פזרו שומשום, בצל ירוק והגישו.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.