header

מתכון לחטיף גבינת צ'דר שאתם יכולים להכין בקלות

אם אתם רוצים לגוון את החטיפים שאתם אוכלים עם תוספת קלה להכנה, טעימה ומיוחדת - המתכון הזה הוא בשבילכם. הוא משלב פריכות, ומליחות עם גבינת צ'דר נפלאה, והתוצאה היא חטיף קליל שכיף לנשנש כמעט בכל מצב. אז בפעם הבאה שאתם מתכננים לארח חברים או משפחה, לשבת מול הטלוויזיה ולראות סרט או משחק כדורגל, ואתם רוצים משהו טעים שישדרג לכם את הערב, רוצו למטבח והכינו במהירות את המנה הזו!

זמן הכנה: 15 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לחטיף גבינת צ'דר שאתם יכולים להכין בקלות מקור תמונה: seriouseats
רכיבים לחטיפי גבינה:
קמח - ⅓1 כוסות (190 גרם)
סוכר - 2 כפיות
מלח גס - ½1 כפיות
גבינת צ'דר מגוררת - כ-⅓2 כוסות (230 גרם)
שמנת מתוקה - כוס (ללא סוכר)
ביצה - 1 (לתערובת להברשה לפני האפייה)
חלמון - 1 (לתערובת להברשה לפני האפייה)
מים - 1 כפית (לתערובת להברשה לפני האפייה)
מלח גס - לפי הטעם (לקישוט)
אופן הכנת החטיפי גבינה:
  1. חממו תנור ל-190 מעלות.
  2. הכניסו לקערה בינונית את הקמח, אבקת הסודה לשתייה, הסוכר והמלח, ולאחר מכן הוסיפו את גבינת הצ'דר וערבבו היטב.
  3. הוסיפו את השמנת ולושו היטב עד שהעיסה הופכת לאחידה, גמישה וחלקה.
  4. הניחו לבצק לנוח בקערה כ-10-15 דקות.
  5. רדדו את הבצק על משטח מקומח עד שיתקבל ריבוע גדול ודק בגודל של 40X25 ס"מ.
  6. חתכו את הבצק בעזרת גלגלת חיתוך או סכין חדה לריבועים בגודל של 3X3 ס"מ, וסדרו אותם על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  7. ערבבו ביצה, חלמון וכפית מים ומרחו על הבצק לפני האפייה.
  8. בעזרת שיפוד או מזלג חוררו את כל אחד מריבועי הבצק, ופזרו מעט מלח גס מלמעלה.
  9. הכניסו לתנור למשך כ-24 דקות, עד שהחטיפים יזהיבו, בגמר האפייה צננו והגישו או אחסנו אותם בקופסה אטומה עד כשבועיים.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.