header

מתכון למשקה לימונדה עם אפרסקים ופטל

בימים חמים חשוב מאוד לשתות משקאות קרים שיצננו את גופנו, אך לפעמים נמאס לשתות רק מים והחשק למשקה ממותק הופך למעיק בגלל כמות הסוכר הלא בריאה. לכן החלטנו לפנק אתכם במתכון למשקה טעים, בריא ומפנק שיצנן לכם את הימים הלוהטים, ויגרום לכם לשתות יותר כדי שלא תאבדו נוזלים.
זמן הכנה: 5 דקות
רמת קושי: קל
מתכון למשקה לימונדה עם אפרסקים ופטל מקור תמונה: thechunkychef
רכיבים ללימונדה:
אפרסקים - 4 (טריים, מגולענים וחתוכים לקוביות גדולות)
פטל - 1 כוס (טרי)
מים - ¼1 כוסות
סוכר - ½ כוס (או כל תחליף סוכר)
מים - ½ כוס
מיץ לימון - ¼1 כוסות (סחוט טרי מכ-4 לימונים)
אפרסק - לקישוט (פלחים - לא חובה)
פטל - לקישוט (לא חובה)
מים - 7 כוסות (קרים)
אופן הכנת הלימונדה:
  1. הכניסו את קוביות האפרסק והפטל לתוך קערת מעבד המזון, הוסיפו ¼1 כוסות מים והפעילו עד ליצירת מחית מעט נוזלית.
  2. העבירו את מחית הפירות דרך מסננת דקה אל תוך קערה, וזרקו את שאריות הקליפה שנותרו במסננת.
  3. הכינו סירופ סוכר מ-½ כוס מים ו-½ כוס סוכר על ידי הרתחת המים והסוכר יחדיו מעל חום גבוה במשך כ-5 דקות, או עד להמסת הסוכר לגמרי.
  4. צקו את 7 כוסות המים הקרים אל תוך כד גדול, הוסיפו אליו את הנוזל שסיננתם ממחית הפרי, צקו את סירופ הסוכר ומיץ הלימון וערבבו היטב.
  5. הכניסו פנימה אל תוך הכד את פרוסות האפרסקים והפטל, אם בחרתם להוסיף, הכניסו קוביות קרח והגישו קר.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.