header

מתכון לירקות אפויים בתנור

ישנם ירקות מסוימים שאפייה מחמיאה לטעמם והופכת אותם למעדן של ממש, בייחוד כאשר מתבלים אותם בצורה מדויקת ומגישים אותם לצד רטבים אהובים. בעזרת המתכון הבא תוכלו להכין מנה טעימה במיוחד של ירקות בניחוח שום שהיא לא רק טעימה, אלא גם בריאה במיוחד. 

זמן הכנה: 15 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לירקות אפויים בתנור מקור תמונה: רחבי הרשת
רכיבים לירקות אפויים בתנור:
פרחי ברוקולי - 4 כוסות
גזר גמדי - 8 (חתוך לרבעים)
בוטנים - ¼ כוס (קצוצים)
שיני שום - 10 (כתושות)
עגבניות מיובשות - ¼ כוס (קצוצות)
מלח - ½ כפית
פלפל שחור - ½ כפית
גזר - 8 בינוניים (חתוכים לרבעים)
אופן הכנת ירקות אפויים בתנור:
  1. הכניסו לקערה גדולה ברוקולי, גזר ובוטנים וערבבו היטב.
  2. הוסיפו שום כתוש, שמן זית, וחומץ בלסמי וערבבו היטב
  3. העבירו את תכולת הקערה לתבנית, כולל הרוטב שנשאר.
  4. פזרו מעל הירקות פרמז'ן, עגבניות מיובשות מלח ופלפל.
  5. הכניסו את התבנית לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד שהברוקולי יתרכך מעט, כ-30 דקות.
  6. הוציאו מהתנור והגישו חם.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.