header

מתכון לתפוחי אדמה בתנור

רוצים לאכול תפוחי אדמה פריכים כמו צ'יפס אך פוחדים מהקלוריות הרבות שיש בטיגון? מתכון תפוחי האדמה האפויים בתנור שלפניכם מכיל פחות קלוריות מהצ'יפס המסורתי, אך לא מאבד את הפריכות הנפלאה של החטיף האהוב.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לתפוחי אדמה בתנור מקור תמונה: צילום מסך מ-youtube
רכיבים לתפוחי אדמה בתנור:
תפוחי אדמה - 4 (גדולים, חתוכים לאורכם בצורת סירה)
שמן זית - 4 כפות
מלח - 2 כפיות
שום - 2 כפיות (כתוש או אבקת שום)
גבינת פרמז'ן - 1 כוס (מגורדת)
כוסברה - חופן (טרייה, קצוצה)
אופן הכנת התפוחי אדמה בתנור:
  1. חממו את התנור לחום גבוה 225-230 מעלות
  2. הכניסו את סירות תפוחי האדמה לקערה גדולה, צקו את השמן זית וערבבו היטב.
  3. פזרו על סירות תפוחי האדמה גבינת פרמז'ן, מלח, פלפל שחור ושום וערבבו שוב. preperation
  4. סדרו את תפוחי האדמה על תבנית עם נייר אפייה כשהם על בסיסם (החלק עם הקליפה). preperation
  5. הורידו את טמפרטורת התנור ל-200 מעלות, הכניסו את תבנית האפייה ואפו כ-40 דקות או עד שתפוחי האדמה בעלי גוון חום זהוב ורך.
  6. הוציאו את התבנית, סדרו את תפוחי האדמה על כלי הגשה בליווי רוטב יוגורט או ללא תוספות.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.