header

מתכון לעוף מוקפץ עם אננס

השילוב בין עוף חמים ומתובל ובין פרי טרופי וחמצמץ במתכון הבא יוצר מנה מושלמת לארוחת צהריים שטעימה כמו שהיא מושכת לעין. המנה דלת קלוריות וסוכרים ומומלצת במיוחד לחולי סוכרת שרוצים ליהנות ממאכל ייחודי בלי להתפשר על הטעם.

זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לעוף מוקפץ עם אננס מקור תמונה: Jason Lam
רכיבים למוקפץ:
שמן - 4 כפות
בצל סגול - 1 בינוני (חצוי לאורכו ופרוס, ניתן להמיר בבצל לבן)
אננס - 1 בינוני (טרי קלוף וחתוך לקוביות קטנות ללא ליבה )
קישואים - ¾ כוס (חתוכים לרצועות דקות)
תרמילי אפונה - ¾ כוס (טרייה חתוכים גס, ניתן להמיר בפלפל אדום וירוק מתוקים חתוכים לקוביות)
חזה עוף - 3 חצאים (ללא עצמות חתוך לרצועות דקות)
רוטב סויה - 1 כפית
רוטב טריאקי - ½ כפית
מלח - לפי הטעם
פלפל - לפי הטעם
אופן הכנת המוקפץ:
  1. בווק או במחבת גדולה, חממו 2 כפיות של שמן על אש בינונית-גבוהה.
  2. הוסיפו למחבת את הבצל וערבבו במשך 2 דקות. הוסיפו חתיכות אננס, קישואים ותרמילי אפונה חתוכים. טגנו במשך 2 דקות נוספות והעבירו את תכולת המחבת לקערה.
  3. חממו במחבת את 2 כפות השמן הנותרות והוסיפו את העוף. ערבבו במשך 2 עד 3 דקות או עד שהעוף רך וכבר לא ורוד. preperation מקור תמונה: Marie
  4. החזירו את תערובת הירקות למחבת, הוסיפו רוטב סויה, טריאקי, מלח ופלפל וערבבו היטב. טגנו עד שהעוף מוכן. חלקו את תכולת המחבת לצלחות הגישו חם.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.