header

מתכון לכריך קינואה וחלבונים

קינואה היא מאכל עם טעם נפלא ושפע חלבונים חיוניים לגוף שמומלץ לצרוך על בסיס קבוע ולשלב במגוון מנות. עם הכריך המיוחד הבא תוכלו להכניס את הקינואה לתפריט השבועי שלכם בצורה טעימה ופשוטה שתשביע אתכם במהלך היום ותעניק לכם את החלבונים שאתם זקוקים להם.

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לכריך קינואה וחלבונים מקור תמונה: atyourselfskinny.com
רכיבים לכריך קינואה וחלבונים:
קינואה - 1 כוס (מבושלת)
כמון - ½ כפית
רוטב עגבניות - ¼ כוס (סוג אהוב)
כוסברה - 1 כף (טרייה, קצוצה)
חלבון ביצה - מ-3 ביצים גדולות
תרד - 2 כוסות
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
טורטיות - 4 (מקמח מלא)
אופן הכנת הכריך קינואה וחלבונים:
  1. בקערה בינונית, ערבבו היטב קינואה עם כמון, רוטב עגבניות וכוסברה.
  2. חממו שמן בתוך מחבת גדולה על להבה בינונית-גבוהה, וטגנו עליה את חלבוני הביצה יחד עם מלח ופלפל עד לקבלת חביתת חלבונים.
  3. חממו את הטורטיות על מחבת במשך מספר שניות והסירו אותן מהלהבה.
  4. הניחו טורטיה אחת על צלחת גדולה או משטח הכנה, הניחו עליה רבע מהחלבונים, רבע מכמות הקינואה ורבע מהתרד. גלגלו, הדקו היטב וסגרו ליצירת כריך מגולגל.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.