header

מתכון לעוגיות דבש ותבלינים

העוגיות הבולגריות שלפניכם נאכלות לרוב במועדים מיוחדים, כמו חג המולד, והן מתאפיינות בניחוח משגע ומרקם נימוח וקליל. עם המתכון הבא, תקבלו עוגיות טעימות במיוחד תוך פחות מחצי שעה, שמומלץ לצוות אותן לתה או משקה חם אחר כדי להשלים את החוויה.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לעוגיות דבש ותבלינים
רכיבים לעוגיות דבש:
קמח - 3 כוסות
סוכר חום - 1 כוס
סודה לשתייה - 1 כפית
ציפורן - 1 כפית (אבקה)
קינמון - 1 כפית
ביצים - 3 (שלמות)
חלבון ביצה - 1 (מוקצף)
דבש - 7 כפות
שמן קוקוס - ½3 כפות
מלח - קמצוץ
אופן הכנת העוגיות דבש:
  1. חממו תנור ל-180° מעלות ורפדו תבנית בנייר אפייה.
  2. בקערה בינונית, ערבבו יחד קמח, אבקת סודה, ציפורן טחון, קינמון ומלח.
  3. בקערה נפרדת ערבבו יחד ביצים, חלבון מוקצף, דבש ושמן קוקוס. הוסיפו סוכר וערבבו שוב.
  4. קמחו משטח ורדדו את הבצק ליריעה אחידה בעובייה. חתכו את הצורות הרצויות או הכינו עיגולים מהבצק והניחו את העוגיות על התבנית.
  5. הכניסו את התבנית לתנור ואפו את העוגיות במשך 10-14 דקות, או עד שהן ישחימו. הוציאו מהתנור, צננו קלות והגישו.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.