header

מתכון לקישואים ממולאים בגבינה וירקות

הקישוא הוא קרוב המשפחה הפחות פופולארי של משפחת הדלועים. בעוד שאחיו המלפפון, הדלעת, האבטיח והמלון זוכים להצלחה מסחררת, הוא לרוב לא מוצא את מקומו על הצלחת. בניסיון לתקן את זה, החלטנו להגיש לכם מתכון לסירות קישואים ממלואות בגבינה וירקות, שיגרום לכם ללקק את האצבעות.

זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 2
רמת קושי: קל
מתכון לקישואים ממולאים בגבינה וירקות
רכיבים לקישואים הממולאים:
בצל - 1
טימין - 1 כפית (מיובש)
מלח - ¼-½ כפית
אבקת קארי - ¼ כפית
פלפל שחור - קורט
גבינה צהובה - מעט (מגורדת)
פטרוזיליה - מעט (קצוצה)
אופן הכנת הקישואים הממולאים:
  1. חממו את התנור מראש לחום של 200° מעלות ושטפו היטב את הקישואים. preperation
  2. חתכו את הקישואים לחצי לאורכם. preperation
  3. רוקנו את הקישואים מהתוכן שלהם והניחו אותו בקערה. את סירות הקישואים שמרנו בצד. preperation
  4. קצצו בעזרת סכין את פנים הקישואים וחתכו גם את הבצל והעגבנייה לקוביות. preperation
  5. טגנו את הבצלים עד להשחמה. preperation
  6. כשהבצלים כמעט מוכנים, הוסיפו ¼ כפית אבקת קארי וטגנו אותם למשך חצי דקה. העבירו את כל המרכיבים לקערה נפרדת. preperation
  7. הוסיפו לקערה את הרכיבים הנותרים בסדר הזה: טימין, מלח, שמנת חמוצה, פלפל שחור, עיסת הקישואים ולבסוף העגבניות החתוכות. preperation
  8. שמנו במעט חמאה תבנית אפייה והניחו בתוכה את סירות הקישואים שיצרנו קודם לכן.
  9. מלאו בעזרת כף את הקישואים בתערובת שהכנו והוסיפו מלמעלה מעט גבינה מגורדת. preperation
  10. הכניסו את התבנית לתנור שחומם מראש ל- 200° מעלות למשך 20 דקות. בתום ה-20 דקות, הפעילו את אופציית הגריל של התנור והשאירו את הקישואים בתנור עד שהחלק העליון יזהיב מעט.
  11. הוציאו את הקישואים מהתנור ופזרו מעליהם מעט פטרוזיליה קצוצה לקישוט.
מקור: אבי שלו
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.