header

מתכון לטראפלס שוקולד לבן ואוכמניות

מתכון הטראפלס הנימוחים הללו בגוון הלילך מושלמים ליום האהבה ותוכלו להכין אותם בקלות מפתיעה. התוצאה הסופית טעימה כמו שהיא יפה ואתם תוכלו לשלב את הטראפלס בבונבוניירה מעשה ידיכם או כקינוח בסוף ארוחה רומנטית.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לטראפלס שוקולד לבן ואוכמניות מקור תמונה: Rocío Cuenca
רכיבים לטראפלס שוקולד לבן:
שוקולד לבן - 250 גר' (קצוץ דק)
חמאה - 5 כפות (מרוככת)
שמנת מתוקה - 3 כפות (מעל 30 אחוזי שומן, להקצפה)
אוכמניות - 35 גר' (מיובשות וטחונות דק במעבד מזון)
אבקת סוכר - ¼ כוס (לעיטור)
אופן הכנת הטראפלס שוקולד לבן:
  1. הכניסו את השמנת המתוקה לסיר קטן וחממו אותו על להבה נמוכה-בינונית.
  2. הסירו את הסיר מהלהבה כאשר השמנת מתחילה להעלות אדים והוסיפו את החמאה. ערבבו היטב ובעדינות עד שהחמאה תימס לחלוטין.
  3. הכניסו לסיר את האוכמניות הטחונות וערבבו לקבלת תערובת אחידה.
  4. הכניסו את השוקולד הלבן לתוך השמנת החמה, המתינו כחצי דקה עד דקה וערבבו את הכל יחד עד להמסה מלאה של השוקולד.
  5. העבירו לקערה, עטפו בניילון נצמד והכניסו למקרר למשך 2-3 לפחות.
  6. אחר הקירור, הוציאו את הקערה עם תערובת הטראפל ובאמצעות כף גדולה או כף גלידה, קרצו ממנה כדורים וגלגלו אותם לטראפלס בקוטר 2 ס"מ.
  7. הכינו בצד צלחת עם אבקת הסוכר ולאחר שתכינו כל טראפל, גלגלו אותו עד לציפוי מלא בצלחת.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.