header

מתכון לתערובת תיבול סטייק בסגנון סיני

מתכון לרוטב שהפך לשם הנרדף של הבישול הסיני, מתאים בצורה מפתיעה ביותר גם לתיבול סטייק. רוטב הקונג פאו הוא פיקנטי, ולמי שמעוניין להפוך אותו לפחות חריף, מומלץ להחליף את רוטב הסרירצ'ה ברוטב צ'ילי מתוק.

זמן הכנה: 2 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לתערובת תיבול סטייק בסגנון סיני
רכיבים לרוטב קונג פאו:
רוטב הויסין - 2 כפות
רוטב סרירצ'ה - ½1 כפות (או 2 כפות רוטב צ'ילי מתוק, לרוטב פחות חריף)
שומשום - 1 כף (קלויים)
בצל ירוק - חופן (קצוץ)
חומץ לבן - 30 מ"ל
אופן הכנת הרוטב קונג פאו:
  1. ערבבו היטב את כל המרכיבים בקערה.
  2. מרחו על הסטייק רגע לפני שאתם מניחים אותו על הגריל. preperation
מקור: צחי גלבוע
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.