header

מתכון ללביבות ברוקולי ויוגורט ללא גלוטן

לברוקולי יש ערך תזונתי גבוה והוא מכיל כמעט פי 2 יותר ויטמין C מתפוזים. תוספת היוגורט למתכון הופכת את הלביבות לחוויה קולינרית מיוחדת במינה, והמתכון עצמו אינו מכיל גלוטן, כך שהוא מושלם למי שרגיש אליו ועדיין רוצה ליהנות מאווירת החג.

זמן הכנה: 13 דקות
רמת קושי: קל
מתכון ללביבות ברוקולי ויוגורט ללא גלוטן מקור תמונה: JaBB
רכיבים ללביבות ברוקולי:
ברוקולי - 1 ראש (קטן)
ביצה - 1
יוגורט - ¾ גביע (לבלילה)
קורנפלקס ללא גלוטן - 3 כפות (טחונים לפירורים גסים)
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם (גרוס)
שמן זית - 4 כפות
יוגורט - מעט (להגשה)
אופן הכנת הלביבות ברוקולי:
  1. חתכו את הברוקולי לתפרחות. preperation
  2. הרתיחו סיר מים וחלטו את התפרחות למשך 2-3 דקות, עד שהברוקולי מתרכך ומקבל גוון ירוק חזק.
  3. לאחר הבישול, העבירו את הברוקולי לקערה מלאה במים קרים, והשרו אותו בהם מספר דקות עד שיתקרר. לאחר מכן, סננו וקצצו היטב את הברוקולי, והעבירו אותו לקערה ריקה.
  4. הוסיפו לקערה את שאר המצרכים (למעט השמן והיוגורט להגשה) וערבבו יחד עם הברוקולי עד לקבלת בלילה סמיכה ואחידה במרקמה.
  5. חממו את השמן במחבת.
  6. צרו בעזרת 2 כפות לביבות דקות וטגנו אותן מ-2 הצדדים עד שישחימו.
  7. ספגו את השמן מהלביבות באמצעות נייר סופג והגישו יחד עם יוגורט.
מקור: נעמה פ.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.