header

מתכון בריא לבננה על מקל

את המנה הזו תוכלו להכין תוך כמה רגעים כבר בלילה שלפני הלימודים. היא ממש קלה להכנה וכיפית לאכילה, ויכול מאוד להיות שתכינו גם אחת לעצמכם. כל בננה שתשתמשו בה במתכון תספיק ל-2 מנות.

זמן הכנה: 5 דקות
כמות סועדים: 2
רמת קושי: קל
מתכון בריא לבננה על מקל
רכיבים לבננה על מקל:
בננה - 1
יוגורט - 100 גר'
גרנולה - חופן (או עוגיות מרוסקות)
מקל של ארטיק - 2 (או מזלג)
אופן הכנת הבננה על מקל:
  1. פזרו גרנולה בצלוחית רדודה (יחד עם כל תוספת שהחלטתם להכניס למנה).
  2. הקלפו בננה, חתכו אותה ל-½ והכניסו לכל ½ בננה מקל של ארטיק.
  3. טבלו את הבננה ביוגורט (או צפו אותה ביוגורט עם סכין) ואז גלגלו אותה בגרנולה.
  4. הניחו את הבננה על נייר אפייה והכניסו למקפיא להקפאה. preperation
  5. בבוקר הוציאו מהמקפיא והגישו לילדיכם.
מקור: דורית נ.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.