header

מתכון לנודלס ביצים קל להכנה

הריכוז הגבוה של הירקות במנת הנודלס הזו הופך אותה לאפשרות בריאה הרבה יותר ממנות הנודלס שאנחנו רגילים לאכול בדרך כלל. ניתן להקפיץ את הירקות בווק, או אם אין לכם, לטגן אותם עם מעט מאוד שמן במחבת כפי שמצוין במתכון.

זמן הכנה: 8 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לנודלס ביצים קל להכנה
רכיבים לרוטב:
רוטב סויה - 2 כפות (מופחת נתרן)
סוכר - 2 כפיות
שמן שומשום - 1 כפית
ג'ינג'ר - 1 כפית
רוטב צ'ילי - ½ כפית (לא חובה)
רכיבים לנודלס:
שמן צמחי - 1 כף
שיני שום - 3 (כתושות)
פטריות שיטאקי - 1 כוס (חתוכות לריבועים)
גזר - 1 (חתוך לרצועות דקות)
סלרי - 1 (גבעול פרוס דק)
כרוב - 1 כוס (מגורד)
אפונה - ½ כוס
אופן הכנת הרוטב:
  1. ערבבו בקערה קטנה את כל רכיבי הרוטב והניחו בצד.
אופן הכנת הנודלס:
  1. הרתיחו מים בסיר גדול ובשלו את אטריות הביצים בהתאם להוראות היצרן.
  2. סננו את המים מהאטריות, וערבבו אותן עם מעט שמן כדי למנוע מהן להידבק לסיר, והניחו בצד.
  3. חממו שמן במחבת גדולה, הוסיפו את השום וטגנו 1-2 דקות.
  4. הוסיפו פטריות, גזר, סלרי ואפונה וטגנו כ-3 דקות עד שהירקות מתרככים. ערבבו מדי פעם.
  5. העבירו את הירקות לקערה, ערבבו יחד עם האטריות המבושלות והרוטב, והגישו. preperation
מקור: שולי פ.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.