הריכוז הגבוה של הירקות במנת הנודלס הזו הופך אותה לאפשרות בריאה הרבה יותר ממנות הנודלס שאנחנו רגילים לאכול בדרך כלל. ניתן להקפיץ את הירקות בווק, או אם אין לכם, לטגן אותם עם מעט מאוד שמן במחבת כפי שמצוין במתכון.
אופן הכנת הרוטב:
-
ערבבו בקערה קטנה את כל רכיבי הרוטב והניחו בצד.
אופן הכנת הנודלס:
-
הרתיחו מים בסיר גדול ובשלו את אטריות הביצים בהתאם להוראות היצרן.
-
סננו את המים מהאטריות, וערבבו אותן עם מעט שמן כדי למנוע מהן להידבק לסיר, והניחו בצד.
-
חממו שמן במחבת גדולה, הוסיפו את השום וטגנו 1-2 דקות.
-
הוסיפו פטריות, גזר, סלרי ואפונה וטגנו כ-3 דקות עד שהירקות מתרככים. ערבבו מדי פעם.
-
העבירו את הירקות לקערה, ערבבו יחד עם האטריות המבושלות והרוטב, והגישו.
מקור: שולי פ.