header

מתכון לסלט בטטה, אטריות אורז וכרוב

הסלט הבא משלב בין מספר ירקות בריאים במיוחד: הבטטה תורמת לראייה, מחזקת את העצמות ומסייעת למניעת מחלות לב, והכרוב הסגול כולל למעלה מ-36 חומרים שמונעים סרטן. הכמות במתכון מתאימה לעד 6 סועדים אם מדובר במנת פתיחה, או לממוצע של בין 2-3 מנות במקרה שהסלט מיועד לשמש כמנה עיקרית לסועדים צמחוניים.

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לסלט בטטה, אטריות אורז וכרוב
רכיבים לסלט:
אטריות אורז - 2 כוסות
כרוב - 1 כוס (מגורד)
בטטה - 1 (בינונית, קצוצה)
שעועית - ½ כוס
כוסברה - חופן (טרי וקצוץ)
רכיבים לרוטב/מילוי:
מיסו - 3 כפות
שמן זית - 2 כפות
שן שום - 1 (כתושה)
מיץ לימון - מ-½ לימון
מים - ¼ כוס (חמים להשרייה)
אופן הכנת הסלט:
  1. השרו את אטריות האורז במים חמים בהתאם להוראות היצרן, עד לריכוכן. preperation
  2. הוסיפו את הירקות הקצוצים לקערה וערבבו אותם יחד עם האטריות המרוככות.
  3. הוסיפו את הרוטב מעל והגישו.
אופן הכנת הרוטב/מילוי:
  1. ערבבו היטב בין רכיבי הרוטב בקערה קטנה ושפכו על הסלט את התערובת שקבלתם.
מקור: שולי פ.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.