אין כמו משקה מרענן לצד ארוחה טעימה, והגרסה הבאה למוחיטו וודאי תהיה חביבה על כל הסועדים. השילוב בין החמיצות של הפומלה החורפית הנפלאה לבין טעמו החזק של הרום יוצר משקה אלכוהולי מיוחד, שיעורר את רוחו של כל אחד.
רכיבים לסירופ פומלה תפוז:
רכיבים למוחיטו תפוז פומלה:
אופן הכנת הסירופ פומלה תפוז:
-
בסיר בינוני, ערבבו סוכר, מיץ תפוזים, ושורש כורכום על להבה בינונית ובשלו עד להמסת הסוכר.
-
הנמיכו את האש ובשלו את הסירופ על להבה נמוכה-15 דקות. סננו את הסירופ והוסיפו לנוזל את כל פלחי התפוז והפומלה.
מקור תמונה:
Jeff Potter
-
הפרידו את הסירופ באופן שווה בין 2 קערות. הוסיפו לקערה אחת כוס מים, ערבבו, מזגו למגש קוביות קרח והקפיאו. את הקערה השנייה הכניסו למקרר למשך הלילה.
אופן הכנת המוחיטו תפוז פומלה:
-
הכניסו את עלי המנטה אל תוך כלי הערבוב וכתשו מעט לשחרור טעמים.
-
הוציאו את הסירופ מהמקרר, מזגו אותו לכלי הערבוב, הוסיפו מיץ ליים, רום, מי סודה וסירופ סוכר.
-
ערבבו היטב, חלקו לכוסות והוסיפו את קוביות הקרח שהכנתם.
אופן הכנת הסירופ סוכר:
-
בסיר בינוני, ערבבו סוכר ומים על להבה בינונית ובשלו עד להמסת הסוכר.
-
הנמיכו את האש ובשלו את הסירופ על להבה נמוכה-15 דקות,
צננו והעבירו לכלי עד השימוש.