למרות שאנחנו רגילים לחשוב על שייקים כפינוק מתקתק, יש גם גרסאות בעלות טעמים מעודנים יותר שמדגישות את הטעם הטבעי של חומרי הגלם. זה בדיוק המצב במתכון שלפניכם, שמבוסס על הצנוניות הנהדרות שאפשר לראות על מדפי החנויות בסתיו. בעזרת כמה רכיבים נוספים שסביר להניח כי כבר יש לכם בבית ושקל מאוד למצוא בחנויות, תוכלו להכין משקה בריא שירגיע את התיאבון שלכם ויעזור לכם לשמור על המשקל.
רכיבים לשייק צנונית ומלפפון:
אופן הכנת השייק צנונית ומלפפון:
-
קלפו את המלפפון והצנוניות, חיתכו 4 פרוסות של מלפפון וחיתכו באופן דומה 2 צנוניות. הניחו את הפרוסות בצד.
-
חיתכו לחצי את שאר הצנוניות והכניסו את כל הרכיבים למעט הפרוסות ששמתם בצד לבלנדר. ערבלו על לקבלת תערובת אחידה, ובמידת הצורך הוסיפו עוד קצת חלב או מים לקבלת מרקם מתאים למשקה.
-
העבירו לכוסות הגשה וקשטו בצורה אחידה בעזרת הפרוסות ששמתם בצד וגם קצת בצל ירוק קצוץ אם תרצו.