הסביצ'ה הוא לא סתם סלט – זהו המאכל הלאומי של פרו, ואחד המאכלים הנפוצים ביותר בדרום אמריקה, ולא בכדי. השילוב הנהדר בין הדג הטרי לבין הירקות הרעננים הופך את הסביצ'ה למעדן מיוחד, אך גם פשוט מאוד להכנה, שכדאי שתנסו בעצמכם, כי הוא ייכנס ישירות לליבכם ולמטבחכם.
רכיבים למתכון לסביצ'ה פרואני:
אופן הכנת המתכון לסביצ'ה פרואני:
-
הניחו את הבצל הסגול הקצוץ בקערה והמליחו אותו בנדיבות. תנו לבצל לעמוד כ-15 דקות עד שיתחיל להגיר נוזלים; שטפו את פרוסות הבצל היטב וסחטו עד לייבוש.
-
בקערה נפרדת, הניחו את הדג, השום, הבצל, המלח, הפלפל השחור ופרוסות פלפל החלפיניו, ושפכו מעל לכל את מיץ הלימון. ערבבו היטב ותנו לכל הרכיבים לשבת יחד במקרר למשך 30 דקות לפחות טרם ההגשה.
-
לאחר שאתם מוציאים את קערת הסביצ'ה מהמקרר, הוסיפו פנימה את הכוסברה, המלפפון ועגבניות השרי. מזגו פנימה את שמן הזית, וערבבו בעדינות.
-
טעמו כדי לבדוק האם המנה מלוחה מספיק, והוסיפו עוד מלח אם יש צורך בכך. הוסיפו את חתיכות האבוקדו הפרוס מעל למנה והגישו. בתיאבון.