header

מתכון לנתח קצבים ברוטב קוקוס-ליים

סטייקים על האש באירוע מיוחד או סתם במהלך סוף השבוע הם מאכל אהוב ביותר, במיוחד בקרב הישראלים. עם זאת, רבים נמנעים מהם בשל הערך הקלורי הרב שכרוך בארוחות שכאלה, לכן כשיש מתכון לסטייק טעים, עסיסי ודיאטטי, אסור להתעלם וחייבים להכירו. אנחנו מזמינים אתכם לגלות את המתכון הדיאטטי והפשוט להכנה של נתח קצבים ברוטב קוקוס-ליים בעל ערך קלורי של 302 קלוריות למנה.

זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לנתח קצבים ברוטב קוקוס-ליים מקור תמונה: healthyseasonalrecipes
רכיבים לנתח קצבים ברוטב קוקוס-ליים:
חלב קוקוס - ½ כוס
סוכר קוקוס - ¼ כוס
גרידת ליים - 2 כפיות
מיץ ליים - 2 כפות (טרי)
רוטב דגים - 2 כפיות
ג'ינג'ר - 2 כפיות (מגורד)
נתח קצבים - 450 גרם
מלח גס - ½ כפית
אופן הכנת הנתח קצבים ברוטב קוקוס-ליים:
  1. ערבבו היטב בקערה קטנה חלב קוקוס, סוכר קוקוס, גרידת לימון ליים, מיץ לימון ליים, רוטב דגים וג'ינג'ר.
  2. הכניסו את נתח הקצבים לשקית אחסון אטומה, שפכו את תכולת הקערה עליו, סגרו את השקית היטב, נערו אותה מעט והניחו במקרר למשך 4-12 שעות.
  3. חממו מחבת פסים או גריל לחום גבוה.
  4. סננו את הנוזלים של המרינדה, פזרו מלח גס מעל הסטייק והניחו אותו מיד על הגריל.
  5. צלו את הסטייק כ-3 דקות מצד אחד, הפכו אותו והמשיכו לצלות בין 2 ל-5 דקות נוספות עד למידת העשייה הרצויה.
  6. הסירו את הסטייק מן הגריל, חתכו אותו לרצועות באורך של כ-10 ס"מ והגישו אל השולחן לצד ירקות קלויים.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.