מכירים את זה שלקראת שעת הצהריים או בשעות אחר הצהריים, אתם נתקפים בתחושת רעב לא מוסברת? בדיוק לשם כך, כדאי להכיר מנות קטנות וטעימות שמשביעות את הרעב הרגעי ושיעזרו לכם להגיע לארוחה הבאה בשלום. מנה שכזו תזכו להכיר כעת והיא לא רק טעימה ופשוטה להכנה, אלא גם מעשי ידיו של השף המפורסם גורדון רמזי!
מקור תמונה:
gordonramsay
רכיבים לסנדביץ' שניצל פנקו בנוסח קליפורניה:
אופן הכנת הסנדביץ' שניצל פנקו בנוסח קליפורניה:
-
חממו תנור ל-180 מעלות והניחו את הקמח, הביצים ופצפוצי האורז בשלוש קערות נפרדות.
-
תבלו את הקמח במלח ופלפל והוסיפו אל הביצים את אבקת השום, אבקת הבצל, הפפריקה והמרווה וערבבו היטב.
-
מעכו בעזרת ידיכם את פצפוצי האורז כך שיהיו שברים קטנים אך לא אבקה.
-
טבלו חתיכת עוף בקמח כך שהיא מכוסה היטב מכל צדדיה, הסירו עודפים וטבלו אותה בתערובת הביצים, תנו לשאריות לטפטף והניחו אותה בתוך קערת פצפוצי האורז, צפו אותה מכל צדדיה והניחו אותה בתבנית מצופה בנייר אפייה – חזרו על פעולה זו עם כל חתיכות חזה העוף.
-
הכניסו את התבנית אל התנור ואפו במשך 25-30 דקות עד לקבלת גוון זהוב כאשר לאחר 15 דקות יש להפוך את חתיכות חזה העוף.
-
פרסו את הלחמניות וחלקו את פרוסות האבוקדו ביניהן בכמות שווה ועליהן פזרו קרעי חסה.
-
לאחר שחתיכות חזה העוף מוכנות, הוציאו אותן מהתנור והניחו בכל לחמנייה 1-2 חתיכות חזה עוף, הוסיפו מעט טבסקו מעל ומיונז ביתי, סגרו את הלחמניות והגישו מיד.