מעטים האנשים שלא אוהבים להתרפק על מנת פסטה ברוטב שמנת ופטריות, ובצדק, הרי המנה הזו כה פופולרית ונפוצה במסעדות ובתי קפה שונים ולו רק בגלל הביקוש הגבוה והטעם המיוחד שמושך כמעט כל אחד. אך היום תוכלו ללמוד ליהנות מהשילוב של פטריות ושמנת ללא הפחמימה הנוספת שמעניקה נפח למנה. אז קדימה, למה אתם מחכים? גשו למטבח והכינו לעצמכם ארוחת ערב קלילה, מהירה וטעימה במיוחד!
רכיבים לפטריות קרמיות עם שום ופרמז'ן:
אופן הכנת הפטריות קרמיות עם שום ופרמז'ן:
-
חממו את שמן הזית והחמאה במחבת בינונית מעל להבה בינונית-גבוהה.
-
הוסיפו את הפטריות והשום, וטגנו יחדיו עד שהם מתרככים.
-
הוסיפו שמנת מתוקה, גבינת פרמז'ן, גבינת שמנת, תערובת עשבי תיבול איטלקית, מלח ופלפל שחור וערבבו היטב.
-
המשיכו לערבב את תכולת המחבת עד שהרוטב מבעבע ונהיה חלק.
-
הגישו מיד בקערות אישיות את המנה וקשטו במעט פטרוזיליה.