המרק שלפניכם מזכיר מאוד רוטב אלפרדו (רוטב שמנת פטריות) לפסטה הן במרקמו והן במראהו. הטעם הוא השינוי הגדול הודות לתבלינים מיוחדים ותוספות שמעלים ניחוח נהדר שמתפזר בכל הבית. מתכון המרק קל מאוד ופשוט להכנה, אז תתכוננו להתאהב במרק החורף החדש שלכם.
מקור תמונה:
רחבי הרשת
אופן הכנת המרק פיטריות:
-
בסיר קטן המיסו חמאה בחום גבוה-בינוני.
-
הוסיפו לסיר את הפטריות וערבבו היטב עד להגרת כל הנוזלים מהפטריות, כ-5-7 דקות.
-
הוסיפו לסיר בצל, שום ו-¾ כוס מרק ירקות, הביאו לרתיחה.
-
ערבבו את החלב עם הקמח וצקו את הבלילה לסיר. בשלו עד להסמכת המרק (כ-1 דקה).
-
תבלו במלח ופלפל וצקו את 2 כוסות המים.
-
ערבבו והרתיחו שוב. הגישו חם.