את מתכון סלט הירקות הבא כולם מכירים; בכל סעודה, מסעדה או אירוע אנו נוהגים לאכול את סלט הירקות הכי ישראלי שיש המכיל מלפפונים, עגבניות, בצל ופטרוזיליה, ומתבלים כל אחד לפי טעמו האישי. הכינו את הסלט לפי המתכון שלפניכם שיאפשר לכם לשמור על טעם זהה בכל פעם שתחליטו להכין אותו עבור עצמכם או האורחים שלכם, ותיהנו ממנה בריאה וטעימה במיוחד.
מקור תמונה:
acleanbake
אופן הכנת הסלט ירקות:
-
חתכו לקוביות קטנות את העגבניות והמלפפונים והעבירו לקערה.
-
חצו את הבצל לחצי, חתכו אותו לקוביות והוסיפו לקערה.
-
קצצו דק את עלי הפטרוזיליה ופזרו מעל הירקות שבקערה.
-
צקו שמן זית ומיץ לימון לתוך כוס. הוסיפו מלח ופלפל לפי הטעם, וערבבו היטב.
-
צקו את התיבול על הסלט וערבבו היטב. העבירו לקערת הגשה ואיכלו בהנאה.