חטיפי השוקולד-קרמל הקנויים שכולנו גדלנו עליהם הכילו את השילוב המושלם של קרמל דביק עם שוקולד וכמובן גם תחתית ביסקוויט פריכה. עם המתכון הבא תוכלו להכין את הממתק האהוב בקלות בביתכם, ולנשנש אותו עם בני המשפחה.
מקור תמונה:
dineanddish
אופן הכנת השכבת ביסקוויטים:
-
ערבבו את כל הרכיבים יחדיו עד לקבלת תערובת אחידה.
-
פזרו את התערובת בתבנית ריבועית בגודל 20*20 ס"מ, והכניסו למקרר בזמן שאתם מכינים את יתר השכבות.
אופן הכנת השכבת קרמל:
-
לתוך סיר בינוני ועל להבה בינונית-גבוהה, הכניסו את כל הרכיבים וערבבו עד להמסתם ולקבלת תערובת אחידה.
-
תנו לתערובת לרתוח במשך כ-5 דקות, תוך ערבוב לעתים, עד שהקרמל כבר לא יידבק לדפנות הסיר.
-
הסירו את הקרמל מהלהבה, הוציאו את התבנית עם הביסקוויטים מהתנור וצקו עליה את תערובת הקרמל. הכניסו את התבנית למקרר לצינון למשך 1 שעה.
אופן הכנת הציפוי שוקולד:
-
הכניסו את כל הרכיבים לקערה קטנה שמתאימה לחימום במיקרוגל, והכניסו אותה לתוך המיקרוגל למשך 30 שניות.
-
הוציאו, ערבבו והמשיכו להמיס את השוקולד בפולסים של 30 שניות עד שהוא יימס לחלוטין.
-
הוציאו את התבנית מהמקרר, מזגו עליה את השוקולד המומס, מרחו אותו באופן שווה והכניסו את התבנית למקרר למשך 1 שעה.
-
לפני ההגשה, חתכו את החטיפים הביתיים לצורת ריבועים או מלבנים והגישו.