header

מתכון לעוגיות שוקולד-קרמל ביתיות

חטיפי השוקולד-קרמל הקנויים שכולנו גדלנו עליהם הכילו את השילוב המושלם של קרמל דביק עם שוקולד וכמובן גם תחתית ביסקוויט פריכה. עם המתכון הבא תוכלו להכין את הממתק האהוב בקלות בביתכם, ולנשנש אותו עם בני המשפחה.

זמן הכנה: 12 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לעוגיות שוקולד-קרמל ביתיות מקור תמונה: dineanddish
רכיבים לשכבת ביסקוויטים:
ביסקוויטים - 250 גר' (בטעם וניל, טחונים לאבקה)
סוכר - 2 כפות
חמאה - 150 גר' (מומסת)
רכיבים לשכבת קרמל:
סוכר - ¾ כוס
סוכר לבן - ⅓ כוס
חלב - ⅓ כוס
חמאה - 120 גר'
רכיבים לציפוי שוקולד:
שוקולד מריר - 100 גר'
חמאה - 15 גר'
אופן הכנת השכבת ביסקוויטים:
  1. ערבבו את כל הרכיבים יחדיו עד לקבלת תערובת אחידה.
  2. פזרו את התערובת בתבנית ריבועית בגודל 20*20 ס"מ, והכניסו למקרר בזמן שאתם מכינים את יתר השכבות.
אופן הכנת השכבת קרמל:
  1. לתוך סיר בינוני ועל להבה בינונית-גבוהה, הכניסו את כל הרכיבים וערבבו עד להמסתם ולקבלת תערובת אחידה.
  2. תנו לתערובת לרתוח במשך כ-5 דקות, תוך ערבוב לעתים, עד שהקרמל כבר לא יידבק לדפנות הסיר.
  3. הסירו את הקרמל מהלהבה, הוציאו את התבנית עם הביסקוויטים מהתנור וצקו עליה את תערובת הקרמל. הכניסו את התבנית למקרר לצינון למשך 1 שעה.
אופן הכנת הציפוי שוקולד:
  1. הכניסו את כל הרכיבים לקערה קטנה שמתאימה לחימום במיקרוגל, והכניסו אותה לתוך המיקרוגל למשך 30 שניות.
  2. הוציאו, ערבבו והמשיכו להמיס את השוקולד בפולסים של 30 שניות עד שהוא יימס לחלוטין.
  3. הוציאו את התבנית מהמקרר, מזגו עליה את השוקולד המומס, מרחו אותו באופן שווה והכניסו את התבנית למקרר למשך 1 שעה.
  4. לפני ההגשה, חתכו את החטיפים הביתיים לצורת ריבועים או מלבנים והגישו.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.