header

מתכון לסלט מלון ואבטיח ברוטב דבש ונענע

אין דרך מהנה יותר לחתום ארוחת פיקניק בימי הקיץ החמים מאשר סלט פירות צונן ונוטף עסיס. המתכון שלפניכם לסלט אבטיח ומלון ברוטב דבש ונענע ימתיק לכם את היום, ואתם תזכרו את טעמו הייחודי זמן רב לאחר שתאכלו אותו.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לסלט מלון ואבטיח ברוטב דבש ונענע מקור תמונה: simplyscratch
רכיבים למתכון לסלט פירות:
מלון - ½ (כתום, קלוף וחתוך לקוביות/עיגולים)
מלון - ½ (ירוק, קלוף וחתוך לקוביות/עיגולים)
אבטיח - ½ (קטן, קלוף וחתוך לקוביות/עיגולים)
דבש - 1 כף
מיץ לימון - מ-½ לימון (או ליים)
נענע - חופן (עלים טריים וקצוצים דק - לפי הטעם)
אופן הכנת המתכון לסלט פירות:
  1. בקערית קטנה, ערבבו יחד מיץ לימון/ליים ודבש לקבלת תערובת אחידה.
  2. הכניסו את קוביות/עיגולי הפירות לקופסה גדולה, פזרו מעליהם את הרוטב המתוק וערבבו בעדינות.
  3. הוסיפו את הנענע הקצוצה, ערבבו בשנית, כסו והכניסו למקרר עד לאכילה.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.