אביב זו העונה שבה החיים חוזרים לאדמה; האדמה מתכסה בצבע ירוק שמסמל ״טבע״ ומסביב פורחים שלל פרחים במגוון צבעים. זו גם עונה שמביאה איתה פירות נהדרים, ואת כל זה אפשר לשלב במנות שמכינים כדי להכניס קצת מהאביב לשולחן. אספנו עבורכם 7 מתכונים בניחוח אביבי – צבעוניים או פשוט בצורת פרחים – כדי שתוכלו ליהנות מהעונה הנהדרת הזו כמו שצריך, גם בארוחה.
אני לא בשלנית מקצועית ואף פעם לא התקרבתי לקינוחים מורכבים, אבל כשראיתי את המתכון הבא ידעתי שאני פשוט חייבת לנסות אותו! "פרח" התפוח הזה הוא מאפה קטן עם טעם משגע, ולמרות שהוא נראה מורכב, למעשה קל מאוד להכין אותו והתוצאה היא תענוג לעיניים ולפה. אם אני הצלחתי להכין את הקינוח הזה אני בטוחה שגם אתם תצליחו, ושהמשפחה שלכם תטרוף את פרחי התפוח ותהנה מהם בדיוק כמו המשפחה שלי. אז אם אתם מחפשים מתכון מקורי וחגיגי לקינוח שיסיים את ארוחת החג שלכם, המשיכו לקרוא וגלו כמה זה פשוט.
מתכון הסלט המתוק הזה יכול לשמש כמנה אחרונה מושלמת, במיוחד לאור היתרונות הבריאותיים הרבים של האוכמניות והתותים.
הגרסה הבאה לסלט תאילנדי אינה מכילה עוף אלא ירקות טעימים בלבד, כך שהיא מושלמת עבור כל אחד שאינו רוצה לאכול בשר לארוחת הערב. עם קייל, גזרים, קשיו ופלפלים מתוקים, אתם תקבלו חגיגה של צבעים ומרקמים במנה גדושה בוויטמינים ומינרלים שבהחלט ימלאו חסרים תזונתיים שאולי היו לכם במהלך היום.
עד כה רוב הפרחים שהכנתי היו שושנים או ורדים, אז החלטתי לגוון ולחשוב על מתכון פרחוני חדש. בדרך כלל אני משתמשת במילוי של ריבת לימון שהכנתי מבעוד מועד, אך המתכון הנפלא הזה ללא ספק יכול להתאים לכל ריבה שמוצאת חן בעיניכם ותוכלו לשלב בו מגוון של ריבות בצבעים שונים וליצור פרחים ססגוניים.
מתכון פשוט לבצל מטוגן בצורת פרח
המתכון הבא לפרחי בצל מצוין לאירוח ולארוחות משפחתיות משותפות, פשוט מניחים את הצלחת במרכז השולחן, וכל אחד חוטף עלה כותרת פריך, וטובל אותו ברוטב המועדף עליו. גלו את סוד הקסם של הבצל הפורח ולמדו כיצד להכין אחד בעצמכם. זה רק נראה מסובך.
ברגע שאני מניחה את המאפה הצבעוני הזה על שולחן האוכל, כל העיניים נישאות לכיווני והאורחים שואלים בסקרנות: "האם זה אכיל?". זה אכן אכיל, עד כדי כך שאני כבר מכינה 2 מאפים מראש, בתקווה שיישאר מעט גם בשבילי. המתכון שלפניכם ללא ספק יגרור תגובות דומות גם מהאורחים שלכם, נסו ותראו.
כתוב תגובה
תוכן התגובה:
שם מלא: